Şampiyonluk coşkuyla kutlandı

Şampiyonluk coşkuyla kutlandı

K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami, düzenlediği gecede başarısının keyfini çıkardı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yenicami, elde ettiği başarısını düzenlediği gecede kutladı. Dün akşam Golden Tulip Otel’de gerçekleşen kutlamada camia büyük ilgi gösterdi.

 

yak-2.jpg

 

Metinser hedefleri anlattı

Gecenin açılış konuşmasını kulübün yeni başkanı Hüseyin Metinser gerçekleştirdi. Metinser geceye ilgi gösteren kalabalığı selamlarken elde edilen başarıların daha büyüğünü yakalamak için yönetim kurulu ile birlikte çalışacaklarını aktardı.

 

yak-3.jpg

 

Yusuf Kaptan Sahası’nın yanında bulunan alana halı saha yapma planları olduğunu belirten Metinser, akademinin yükünü bu saha ile azaltmayı planladıklarını, aynı yere bölgede yaşayan çocuklar için çocuk parkı yapma planları olduğunu anlattı. Türkiye kulüplerinden Göztepe ile işbirliklerinin olduğunu, altyapı çalışmalarında ortak adım atacaklarını aktaran Metinser, önümüzdeki yıl 10’uncu şampiyonluğun kutlamalarında görüşmeyi temenni ederek sözlerini sonlandırdı.

 

yak-4.jpg

 

Plaket takdimleri yapıldı

Yenicami başkanı Hüseyin Metinser’in konuşmasının ardından Kaan Kaner de bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından plaket takdimleri yapıldı. Kulübe destek olan sponsorların yanı sıra Yenicami eski başkanı Kaan Kaner ve kulübe önemli katkılarda bulunmuş bir isim olan Abdullah Uluçhan’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

yak-5.jpg

 

Geceye katılım gösteren kalabalık, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar Oğuzhan ve orkestrasının parçaları ile şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.