Ringde dostluk kazandı

Ringde dostluk kazandı

“Big Time Boxing” adı altında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda ülkemiz boks takımı ile Fenerbahçe Boks Takımı karşılaştı

A+A-

KKTC Boks Federasyonu organizesinde KKTC Boks Takımı ile Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Takımı dün Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği, karşılaşmaların aralarında yapılan şovlarla renkli görüntülere sahne olan organizasyonda 6 maç yapılırken, tüm karşılaşmaları Fenerbahçe galibiyetle tamamladı.

 

Gösteriler renk kattı

Atatürk Spor Salonu’nda yer alan ve “Big Time Boxing” adı altında yapılan organizasyonda konuşan KKTC Boks Federasyonu Başkanı Yıltan Zabit, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. DJ Behiç’in setleri, Seniha Kanatlı’nın sunumu ile gerçekleşen organizasyonda karşılaşma aralarında Tülen Günaltın Kangoo Jumps ve Yakın Doğu dansçılarının gösterileri de yer aldı.

 

Tüm karşılaşmaları F.Bahçe kazandı

KKTC Bokst Takımı adına ringde 56 kiloda Hakan Çil, 64 kiloda Onur Alp Gürel, 75 kiloda Muhammet Ünal, 81 kiloda Vedat Dumrul ile İmam Kurbanov ve ağır siklette Deniz Chekalou rignde yer aldı. Fenerbahçe’den Murat Şakacı, Yusuf Gökçek, Evren Tibukoğlu, Samet Keser, Mehmet Nadir Ünal ve Burak Aksın mücadele ederken tüm karşılaşmaları Fenerbahçe takımı galibiyetle noktaladı.

 

Fotoğraf: Burhan Gürkan

Bu haber toplam 3050 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.