Potada değerlendirme ve planlama zamanı

Potada değerlendirme ve planlama zamanı

KKTC Basketbol Federasyonu kulüplerden ve camiadan geri bildirimlerle yeni sezonun planlanacağını, yeni dönemde kaliteli bir sezon yaşatmanın amaçlandığını belirtti.

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu yaptığı açıklamada 2018 – 2019 sezonu değerlendirme ve 2019 – 2020 sezon planlama çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada kulüplerden ve basketbol camiasından geri bildirim alarak yeni sezon planlamasına başlanacağı, yeni dönemde daha kaliteli bir basketbol sezonu yaşatabilmenin en önemli amaç olduğu belirtildi. Önceki sezon değerlendirme ve yeni sezon için fikir paylaşımı adına kulüplerle yapılacak toplantıların vizyon paylaşımı için son derece önemli vurgulandı. Ceza Kurulu’nun vereceği cezaların ne zaman yürürlüğe gireceği yönünde de açıklama yapılırken, müsabakalardan men cezası hariç olan kararlara ilişkin cezaların, karar tarihinden itibaren yürürlüğe gireceği duyuruldu.

 

“Kulüpler ve camiadan geri bildirimlerle yeni sezon planlanacak”

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“KKTC Basketbol Federasyonu 2018 – 2019 sezonu değerlendirme ve 2019 – 2020 sezon planlama çalışmalarına başlıyor.

Yoğun geçen sezonda Atatürk Spor Salonunun kapalı olmasına rağmen büyük olumsuzluklar yaşanmamasını olumlu değerlendiren Federasyon yönetimimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda da kulüplerden ve basketbol camiasından geribildirim alarak yeni sezon planlamasına başlayacak.”

 

“Amacımız yeni dönemde daha kaliteli bir sezon yaşatmak”

“Öncelikle sezon boyunca basketbola emek veren kulüp yönetimleri, hakemler, antrenörler, oyuncular, basın kuruluşları ve basketbol severler beklentileri daha üst bir çıtaya yükseltmektedir.

KKTC Basketbol Federasyonu olarak yeni dönemde daha kaliteli bir basketbol sezonu yaşatabilmek en önemli amaçların başında gelmektedir.

Bu amaçla önceki sezon değerlendirme ve yeni sezon için fikir paylaşımı adına yapılacak kulüpler ile toplantıların vizyon paylaşımı için son derece önemli olarak değerlendirmekteyiz.”

 

“Men cezası hariç kararlar, karar tarihinden itibaren yürürlüğe girecek”

“Son olarak 2018 – 2019 sezonu sonunda veya ileride herhangi bir sezon sonunda oynan maçlarla ilgili alınan cezaların ne zaman uygulamaya gireceği hususunda ise Ceza Yönetmeliği Madde 21 incelendiğinde cezaların kararda belirtilen tarihten itibaren yürürlüğe gireceğini, sadece müsabakalardan men cezası verilen cezaların ilgili spor dalının faal olduğu sürelerden uygulanacağını, sezon sonuna isabet eden bu gibi cezaların bir sonraki sezona intikal ettiğini düzenlemekte olduğuna işaret eden KKTC Basketbol Federasyonu, Ceza Kurulu tarafından verilen müsabakalardan men cezası hariç olan kararlara ilişkin cezaların, karar tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini gereği üzerine tüm camianın ve kamuoyunun bilgilerine sunmaktadır.”

Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.