“Oyuncularımız hazır geldi”

“Oyuncularımız hazır geldi”

Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da Başkan Mehmet Evram, Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’da Başkan Mehmet Evram, Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Evram, yasaklar döneminde oyuncuların kendilerini hazır tutmalarını istediğini, onların da verdiği sözleri tutarak yasaklar sonrasına hazır hale geldiklerini ifade etti.

 

Evram: “Sporcularımızın iyi hazırlandığını gördük”

Sokağa çıkma yasağının başlangıcından itibaren oyunculara bireysel antrenman kitlerinin verildiğini, oyuncuların da evlerinde çalışmaları gerçekleştirdiğini belirten Evram, “Yasaktan önce oyuncuların diyetisyende ölçümleri yapılmıştı. Süreç içerisinde beslenme ve çalışmalarına dikkat ettiler. Yasaklar bitince oyuncuların yüzde doksan beşinde değerler beklediğimizden iyi oldu. Bu da sporcularımızın bu süreçte iyi hazırlandığını gösterdi” dedi.

 

“Bayram öncesi ödeme yaptık ama her kulüp gibi biz de sıkıntı yaşayacağız”

Aktif hazırlık denilen dönemini tüm takımların yaşayacağını belirten Mehmet Evram, “Futbolculardan Covid-19 sürecinde kendilerini hazır tutmalarını istemiştim, verdikleri sözü tuttular, hazır geldiler” dedi. Evram, bayram öncesi futbolculara bir ödeme yaptıklarını ama sezona devam ve tamamlama kısmında tüm kulüpler gibi kendilerinin de sıkıntı yaşayacaklarını ifade ederken, “Bu sıkıntı hangi noktaya gelir hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Ligin devamı ile ilgili ilk günden görüşümüzü ortaya koyduk”

Sezonun devamı ile ilgili ilk günden tek bir görüşlerinin olduğunu hatırlatan Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, “Biz hiçbir şekilde gelecek sezonun etkilenmesine karşıyız. Sezonu eylül veya ekime bırakalım görüşüne karşıyız. Bu bizi ve bir çok kulübün yapısını planlarını bozar. Bizim derdimiz, bu sezonun sıfır vaka olduğu noktada hızlıca oynanıp tamamlanması. Akabinde bir ara verilerek gelecek sezon için toparlanılması. Eğer bu süreç uzayıp temmuz sonrasına kalıp eylüldeki sezonla birleştirilecekse de liglerin mevcut şekliyle tescil edilmesidir” dedi.

 

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.