Ocak’ta transfer durdu

Ocak’ta transfer durdu

Türk Ocağı teknik patronu Mehmet Bolkan, transferde yüksek maliyetler belirlenmesi konusunda şikayet etti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Koopbank Kıbrıs Kupası’nı kazanarak yıllar sonra büyük bir başarı elde eden Türk Ocağı’nda teknik direktör Mehmet Bolkan, yeni sezondaki hedefleri değerlendirdi. Bolkan, transferde yüksek maliyetlerin konuşulduğunu, bu yüzden şu anda transfer çalışmalarının durduğunu ifade etti.

 

Bolkan: “Transfer çalışmalarımız durdu”

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, transfer konusunda çalışma henüz yapmadıklarını, bunun tek sebebinin de gösterilen yüksek maliyetler olduğunu söyledi. Bolkan: “Transfer çalışmalarımız hiç iyi gitmiyor, belirlenen yüksek fiyatlar yüzünden transfer yapamıyoruz. Liglerimiz amatör ama profesyonel transfer politikası izliyoruz” dedi.

 

“2-3 transfer yapıp, lige hazırlanacağız”

Sarı siyahlı ekibin teknik patronu Bolkan, yeni sezon için 2-3 transfer yapacaklarını, gerçekleşecek olan bu transferlerin henüz mevkilerinin belli olmadığını dile getirdi. Kısa zaman içerisinde çalışmalara hız verip, gerekli yerlere, gerekli transferleri yaparak lige hazırlanacaklarını ifade etti.

 

“Sahalara şampiyonluk hedefiyle döneceğiz”

Mehmet Bolkan; “Türk Ocağı kurulduğu 1952 yılından bu yana Süper Lig’de hiç şampiyon olamadı. Şu anda salonda çalışmalara başladık, Temmuz ayı içerisinde sahalara şampiyonluk hedefiyle dönerek sezonu açacağız. Bu hedefimizi gerçekleşmesi için herkesin çok çalışması gerekiyor, bunun farkındayız. Çok çalışarak bunu başaracağız” dedi.

 

4 Temmuz akşamı balo yapılacak

Sarı siyahlı ekip, 4 Temmuz Salı akşamı Malpas’ta düzenlecek yemekle birlikte hem geçtiğimiz sezon Koopbank Kıbrıs Kupası zaferini kutlayacak, hem de yeni sezon açılışı öncesinde moral depolayacak. Teknik direktör Bolkan, Türk Ocağı’na gönül veren herkesin geceye katılmasını temenni etti.  

Bu haber toplam 2628 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.