‘Minik Eller Voleybol Şöleni’ düzenleniyor

‘Minik Eller Voleybol Şöleni’ düzenleniyor

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Minik Eller Voleybol Şöleni 15 Eylül Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 11.00’de gerçekleşecek.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu üye kulüplerinin alt yapılarında faaliyet gösteren voleybol okullarına bağlı çocuklarımızın yaklaşık olarak 3 saat sürecek olan etkinliğine 150’ye yakın yıldız adayı çocuk katılacak. Program süresince okullar kendi gösterileri yanında gösteri şeklinde müsabakalar yapacaklar. Organizasyon sonucunda katılımcı çocuklara katılım belgeleri takdim edilecek.

 

Ödül gecesi 19 Eylül’de

KKTC Voleybol Federasyonu Ödül Gecesi 19 Eylül akşamı yapılacak. 2018 Asım Burç Plaj Voleybolu Ligi ödülleri yanında 2017-2018 sezonunda çalışma ve performansları ile başarı elde edenlerin yanında KKTC Voleybol Federasyonu çalışma ve faaliyetlerinin kamuoyuna aktarılmasında emeği geçen basın ve yayın kuruluşlarına teşekkür paketleri sunulacak.

Federasyon Başkanı Enver Kaya konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Çalışmalar ve başarılar takdir edilmelidir. Önce bir çalışma gerçekleşir, emek sarf edilir ve bir başarı ortaya çıkar. İleriye ve hedeflere daha kolay yürüyebilmek ve motivasyonu arttırabilmek açısından teşvik ve ödüllendirme bir itici güçtür. Günün sonunda bu hizmet ve başarıların takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi gerekir ve biz de bunu yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.