Kartalda rota Bayraktar

Kartalda rota Bayraktar

Yenicami’de teknik adamlık görevi için ön plana çıkan isim Özgü Bayraktar.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de Sedat Devecioğlu’ndan boşalan teknik adamlık görevine getirilecek isim için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılarda görev için ilk aday yıllarca Devecioğlu’nun yardımcı antrenörlük görevini yapan Özgü Bayraktar.

 

İlk isim Özgü Bayraktar

K-Pet Süper Lig’de geride bıraktığımız 2018 – 2019 sezonunda ligi ikinci tamamlayan, Kıbrıs Kupası finalinde rakibi Mağusa Türk Gücü’ne 2-1 mağlup olan Yenicami’de hafta başında yaşanan ani gelişme sonrasında Teknik Direktör Sedat Devecioğlu görevinden ayrılmıştı. Yaşanan gelişme sonrasında takımın başına getirilecek olan teknik adam konusunda çalışmalara başlayan Yenicami yönetiminin listesinin en başındaki isim ise camiayı yakından bilen, Sedat Devecioğlu’nun yardımcı antrenörlük görevini yapan ve alt yapından üst yapıya kadar birçok görevde bulunan Özgü Bayraktar.

 

Camia da sıcak bakıyor

Bayraktar ile gerek yönetim, gerekse camianın önde gelenlerinin iletişime geçtiği ve bu göreve getirilmek istendiği öğrenildi. Genç teknik adamın da teklife sıcak baktığı, şartların oluşması halinde görevi kabul etmeye yakın olduğu bilgisi edinildi.

 

Uçaner ismi geçiyor

Ülke futbolunun deneyimli ve kariyeri başarılarla dolu futbolcularından Kemal Uçaner’in de ismi Yenicami ile anılıyor.

Özgü Bayraktar’ın takımın başına getirilmesi halinde ilk etapta antrenör-futbolcu olarak düşünülen Kemal Uçaner, bir yıl daha aktif futbol oynamak istemesinden dolayı antrenörlüğe sıcak bakmıyor. Formasını giydiği Göçmenköy ile K-Pet Birinci Lig şampiyonluğu yaşayan ve olası Yenicami transferinde abi rolü üstlenmesi istenen Uçaner’ın teklif ile ilgili henüz net bir karar vermediği bilgisi edinildi.

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.