İmzalar futbol için

İmzalar futbol için

Futbola devlet katkısı ve Süper Lig ile Birinci Lig isim sponsorluğu imza töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Başbakanlığın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na (KTFF) 2019-2020 sezonu için yaptığı devlet katkısı ile 2019-2020 ve 2020-2021 sezonları KTFF Süper Lig ve 1. Lig isim sponsorluğu için imza töreni düzenlendi. Eziç Restoran’da düzenlenen imza törenine Başbakan Ersin Tatar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve ligin isim sponsoru olan Kıbrıs Türk Petrollerinden Yönetim Kurulu Başkanı Mete Boyacı katıldı.  Söz konusu imzalar neticesinde Başbakanlık, KTFF’ye bir sezon için 8,5 milyon Türk Lirası devlet katkısı verecek. Ayrıca önümüzdeki iki futbol sezonu için Süper Lig ve Birinci Lig önceki yıllarda olduğu gibi Kıbrıs Türk Petrolleri (K-Pet) ismi ile anılacak.

 

Tatar: “Yapılan yardım spora ve ülke gençliğine hayırlı olsun”

Başbakan Ersin Tatar etkinlikte yaptığı konuşmada ülke futboluna ve spora hizmet etme anlayışı içinde çalıştıklarını dile getirdi. Hükümetin futbola ve spora katkı yapma konusuna önem verdiğini anlatan Tatar, yapılan yardımın spora ve ülke gençliğine hayırlı olmasını diledi. Kıbrıs Türk halkı için futbolun her zaman önemli olduğunu anlatan Tatar, yapılan yatırımlarla yeni yeteneklerin ülkeye kazandırılması temennisinde bulundu. Tüm futbolseverlere, futbola emek verenlere ve sponsorlara teşekkür eden Tatar, bol seyircili bir sezon diledi.

 

Sertoğlu: “Geçtiğimiz hafta devlet katkısı hakkında sevindirici haberler aldık”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, uzun süren çalışmaların ardından geçen hafta Başbakanlıktan devlet katkısı hakkında sevindirici haberler aldıklarını dile getirdi.  İlgili katkının imza töreni için bir araya gelindiğini söyleyen Sertoğlu bu yıl ihaleye katılmamaya karar vermelerine rağmen kendi ricası üzerine sponsorluğa devam etmeye karar veren Kıbrıs Türk Petrolleri’yle de sponsorluk anlaşması imzalanacağını kaydederek şirket yetkililerine teşekkür etti.

 

Boyacı teşekkür etti

K-Pet Yönetim Kurulu Başkanı Mete Boyacı da etkinlikte yaptığı konuşmada, kendilerine bunca yıldır güzel bir organizasyonun parçası olma şansı verildiği için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından anlaşmalar imzalandı.

(TAK)

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.