İlk devrede en ‘centilmen’ Baf

İlk devrede en ‘centilmen’ Baf

KTFF CentilmenLig'de ilk yarı puanları açıklandı.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig, Birinci Lig ve U21 Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasıyla Centilmenlig istatistikleri de medyana çıktı. Süper Lig’de,  88 puanla Baf Ülkü Yurdu yarışı zirvede bitirdi.

 

A takımlarda Esentepe ön planda

Süper Lig’de CentilmenLig’i 88 puanla zirvede bitiren ekip batı ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu oldu. K–Pet Birinci Lig’de ise zirvede Esentepe yer aldı. 40 puanla devreyi bitiren Esentepe, A takımlar bazında en az puanla ön planda olması dikkat çekti.

 

Gençlerde zirve Türk Ocağı’nın

U21 Süper Lig’de ise CentilmenLig’i zirvede bitiren ekip Girne ekiplerinden Türk Ocağı oldu. Türk Ocağı’nın gençleri 38 puanla devreyi tamamlarken, hem A takımlar, hem de genç takımlar bazında en az puanla ilk devreyi tamamlaması da gözlerden kaçmadı.

 

super-centil.jpgbir-genc-centil.jpg

 

O: Oynanan Maç, SK: Sarı Kart (3), KK:  Kırmızı Kart (8), YİH: Yönetici, Teknik Adamlar veya Kulüp personellerinin gördükleri kırmızı kart ve Maç Cezaları (8),  HM: Hak Mahrumiyeti (15) Ömür Boyu (2000), Stadyuma Giriş Yasağı (15), SHK: Saha Kapatma (30), SO: Seyircisiz Oynama (40)

PC: Saha Olayları ve Çirkin Kötü Tezahürat Eylemi Nedeniyle Para Cezası (Her 2.000 TL için 3 puan, müsabaka başına maksimum 30 puan), DĞR: Diğer Ceza Puanları ( Lisansın Askıya Alınması (12), Lisansın İptali (2000), Takım halinde sportmenliğe aykırı hareket (20), CHD: Cezasız Hafta Değerlendirmesi (-10), P: Puan

Bu haber toplam 2043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.