Göçmenköy Akademi’de yeni oluşum

Göçmenköy Akademi’de yeni oluşum

Göçmenköy Akademi'de yeni oluşuma gidildi.

A+A-

Göçmenköy Spor Kulübü başkan Ersan Karataş yönetiminde son yıllarda tesisleşmeye yönelik çalışmalar sonrasında tamamlanan tesisler, yapımı devam etmekte olan diğer tesislerle birlikte kurumsallaşmaya yönelik yapılanmada sonuç alınmaya başlandı. Diğer yandan ise futbolcu altyapılarında daha sağlam ve kalıcı olma adına girişimler de devam ediyor.

Futbolda altyapılarda yeniden oluşuma giden Göçmenköy’de altyapılardaki koordinatörlük görevinde yeni düzenlemeler yapılırken, Göçmenköy Akademi de yapılandırıldı. Son yıllarda altyapıların düzün, verimli ve sistemli bir şekilde devam ederek gelişim göstermeye başlaması ile birlikte bu oluşumun devamlılığın sağlanması adına koordinatörlük görevine altyapılarda uzun yıllar çalışan deneyimli isim Hasan Kargılı yeniden getirildi.

 

Teknik Kadro

Altyapılarda yeni oluşum ve yeni sistem içerisine giren Göçmenköy’de koordinatör olarak görev yapmaya başlayan Hasan Kargılı yeni bir anlayışla göreve başlarken, birlikte çalışacağı yeni antrenörleride belirledi. Göçmenköy altyapıda teknik kadroda okul sporlarında öncü, ülkemiz takımlarında teknik direktör olarak çalışan Halil Çimendağ, kaleci eğitiminde öne çıkan isimlerden Ozan Uzunoğlu, Teysir Tarazi, genç kuşaklardan gelişme açık Salih Dağman, asistan olarak hizmet verecek Mustafa Damlar görev yapıyor.

 

Sistemde devamlılık

Futbol altyapılarda gelişim gösteren ve hızla büyüyen geniş ağa sahip Göçmenköy’de altyapılarda denetim ve kontrol altına alınırken, altyapılardaki düzenin sağlanması verimli bir şekilde çalışmalar yapılarak sistemde devamlılık arz etmesi üzerinde duruluyor. Altyapılarda uzun yıllar çalışan deneyimli isim Hasan Kargılı yönetiminde altyapı çalışmalarına hız verilen Göçmenköy Akademi’ye katılamak isteyen yeni isimlere de kapıları açık olduğu açıkladı.

 

7-12 yaş aralığı

Göçmenköy Akademi olarak 7 ile 12 yaş (2007-2008-2009-2010-2011-2012) aralığında oyuncu gruplarının oluşturulması ile birlikte haftada iki gün antrenmanlar düzenli bir şekilde devam ediyor. Göçmenköy Akademi Koordinatörü Hasan Kargılı amaçlarının özlede Göçmenköy Spor Kulübü’ne genelde ise Kıbrıs futboluna karakterli, saygılı, disiplinli, sporcular yetiştirmek olduğunu belirtti.

Yeni oluşum içerisinde çok güzel çalışma ortamı yaratıldığını belirten Hasan Kargılı, saha ve malzeme konusunda hiç bir sıkınıtıları olmadığına dikkat çekerek, başkan Ersan Karataş ve yönetime teşekkür etti. Altyapı çalışmalarında sporcuların sahaya severek gelerek çalışmalarını, yaptıkları işten keyif almaları ve kendilerini geliştirmeleri için bilimsel çalışmalar ile birlikte zihinsel, fiziksel gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamalarına özen göstereceklerini belirten Hasan Kargılı, A takıma iyi oyuncular kazandırma hedefinde olduğuna vurgu yaptı. Göçmenköy başkanı Ersan Karataş’ın altyapılara çok büyük önem verdiğine vurgu yapan Hasan Kargılı, çalışmalara yoğun bir şekilde devam edildiğini de sözlerine ekledi.    

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.