Fırat Kartal oldu

Fırat Kartal oldu

Yenicami’de beklenen transfer resmiyet kazandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami, bir süredir kadrosuna katmak çalıştığı ve anlaşma sağladığı Fırat Ersalan’ın transferine resmiyet kazandırdı. Siyah beyazlılar Fırat Ersalan’a Yenicami formasını giydirerek resmi imzayı attırdı. Yenicami Fırat’ın transferine karşılık Cihangir’e bonservisi ile birlikte Behiç Kum ve bir miktar para ödediğini duyurdu ve yeni oyuncularına Yenicami forması altında başarılarla dolu sezonlar geçirmesini diledi.

 

Ersalan: “Emeği geçenlere çok teşekkür ederim”

Transferi ile ilgili konuşan Fırat Ersalan Yenicami forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ersalan şunları söyledi: "Olmak istediğim yerdeyim. Yenicami bu transfer için çok uğraştı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Cihangir'e transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum. Yenicami'de şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istiyorum."

 

Nasıroğlu: “Bizim için önemli olan oyuncunun karakteri”

Yenicami Sportif Direktörü Ulus Nasıroğlu, Fırat Ersalan transferi ile ilgili şunları belirtti: "İsteğimiz, ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Bizim için önemli olan oyuncunun karakteridir. Fırat bu karaktere sahip olan bir oyuncudur. Camiamıza hayırlı olsun."

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.