“En iyi sezonumu geçirdim”

“En iyi sezonumu geçirdim”

Gençlik Gücü’nün kaptanı Ali Akbulut, geride bıraktığımız sezonu değerlendirdi.

A+A-

Musa Arcın

K-Pet Süper Lig’i 10’uncu sırada tamamlayan Gençlik Gücü’nün başarılı orta sahası ve kaptanı Ali Akbulut, geride bıraktığımız 2018 – 2019 sezonu değerlendirdi. Bu yıl serbest transfer hakkı da bulunan tecrübeli futbolcu, olası transferi için ise ser verip sır vermedi ve “Önümüzdeki sezon daha iyi neler yapabileceğime odaklanmış durumdayım” dedi.

 

Akbulut: “Daha İyi Bir Pozisyonda Bitirebilirdik”

“Geçtiğimiz sezonu daha iyi bir pozisyonda bitirebilirdik fakat sezon öncesinde takım olarak hedeflediğimiz bölge, Play-out dışında kalmaktı ve bunu başardık” diyen Akbulut, “Oynadığımız, göze hoş gelen futbolun hakkı 10. sıra olduğunu düşünmüyorum fakat maç içerisindeki şanssızlıklar ve zaman zaman takım defansındaki zafiyetimiz skora yansıdı ve çok canımız yandı” dedi.

 

“Sezonu sorunsuz atlatmamızın en büyük sebebi karakterli takım arkadaşlarım”

“Geçen sene Play-out oynayan Gençlik Gücü’ne göre, bu yıl oynamayan bir takım, bir nebze daha başarılı oldu diyebilirim” açıklaması yapan Akbulut, “Gençlik Gücü’nde geçirdiğim üç yılda takımı ait olduğu Süper Lig’de tutmamız ve asansör takım imajından kurtarmamız gurur verici. Çok karakterli takım arkadaşlarım olduğundan dolayı çok mutluyum, takımın kötü günlerinde sezonu, sorunsuz atlatmamızın en büyük sebebi karakterli takım arkadaşlarım ve teknik heyettir” ifadelerini kullandı.

 

“Her zaman takımın başarısı daha önemli”

Kendi adına Gençlik Gücü’nde en iyi sezonunu geçirdiğimi belirten Ali Akbulut, “Takımıma 4 gol ve 4 asistlik bir katkıda bulundum ama benim için her zaman, takım başarısı daha önemli olmuştur. Önümdeki sezonlarda bu performansımı devam ettirmek için çalışacağım. 2019-2020 sezonunda daha iyi neler yapabileceğime odaklanmış bulunmaktayım” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.