Çocuklara badminton sporu tanıtıldı

Çocuklara badminton sporu tanıtıldı

KKTC Badminton Federasyonu dün Aslanköy Parkında düzenlediği "Köy Projesi" ile Aslanköy ve çevre köylerden gelen çocuklara Badminton sporunu tanıttı.

A+A-

KKTC Badminton Federasyonu dün Aslanköy Parkında düzenlediği "Köy Projesi" ile Aslanköy ve çevre köylerden gelen çocuklara Badminton sporunu tanıttı. Ülkemizi Uluslararası turnuvalarda temsil eden iki başarılı sporcu Seymen Deniz ve Eren Özuyanık ile birlikte Milli Takım sporcularından oluşan 8 kişilik bir kadro organizasyonda yer alarak badminton sporunu tanıtmak amacı ile gösteri maçları yaptı.

 

Deniz: “Çocukların alternatif spor dallarını tanımasını sağlıyoruz”

Gösteri maçları başlamadan önce konuşma yapan Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz göreve geldikleri zamandan beri birçok organizasyon ve sosyal sorumluluk projesi yaptıklarını, köy projesinin de bunların en anlamlı ve en önemli organizasyonlarından biri olduğunu söyledi. Deniz şu noktalara değindi: “Düzenlediğimiz bu organizasyonla bölgedeki gençliğe alternatif sporlarla tanışma fırsatı vermenin yanında, şehir merkezlerine gidip de spor yapamayan çocukların da spor yapabilmeleri için olanak elde ettik. Bu organizasyonlarla çocukların fiziki gelişimi yanında, sosyal ve ruhen de gelişim fırsatını bulurken, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını da sağlayacak. Çocuklar ve ailelerin katılımı ile organizasyonun daha anlamlı oldu. Çocukların mutluluğu ailelerin de mutlu olmasını sağladık. Organizasyonun düzenlenmesi için kendilerine destek olan Ana Sponsor Carlton Firması ve Anıl Spor sahibi Sn. Engin Anıl'a, Spor Dairesi’ne, Türkiye Badminton Federasyonu’na ve katkı koyan herkese teşekkür ederim”

 

Unutulmaz anlar yaşandı

Milli sporcuların gösteri maçlarından sonra küçük çocuklara yönelik çeşitli oyunlar oynatılarak hediyeler dağıtılan organizasyonda, dans gösterisi de yapılarak izleyenlere unutulmaz anlar yaşandı.

Aslanköy’deki organizasyonun sonunda Milli Sporculara plaket takdim edilirken, köydeki çocuklar da Milli Sporcularla Badminton oynama şansını ve heyecanını yaşadı.

 

Bu haber toplam 2843 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.