“Bir an önce takvim belirlenmeli”

“Bir an önce takvim belirlenmeli”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, saha çalışmalarını sürdürüyor. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Toygar Davulcu, herkes gibi kendilerinin de şu an için beklemede olduklarını belirterek, bir an önce futbola dönüş olmasını temenni etti.

A+A-

“BELİRSİZLİKTEN KURTULMALIYIZ”… Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, belirsizliğin ortadan kalkması gerektiğinin altını çizerek, bir an önce takvimin belirlenmesini istediklerini belirtti.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, saha çalışmalarını sürdürüyor. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Toygar Davulcu, herkes gibi kendilerinin de şu an için beklemede olduklarını belirterek, bir an önce futbola dönüş olmasını temenni etti.

 

“Oyuncular çalışmalarda istekli”

Lefke teknik patronu Davulcu yaptığı değerlendirmede, yönetimle bir araya gelerek, bir beklentileri olmadan çalışmaları başlattıklarını söyledi. Çalışmalardan da bahseden deneyimli teknik adam, tüm oyuncuların antrenmanlara katıldığını ve herkesin istekli olduğunu vurguladı. Davulcu şu noktalara değindi: “Yönetimle oturup ortak bir karar aldık ve sağlık tedbirlerini de alarak çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte sporcuların kendini hazırlaması gerekiyor. Bunun dışında bir beklentimiz yok. Şu ana kadar geldiğimiz noktadan çok memnunum. Antrenmanlara katılım %100 ve herkes istekli. Ümit ederim ki, yeni sezon başlar ve arzuladığımız skorları alırız.”

 

“En erken zamanda sezon başlamalı”

Şu anda bir belirsizlik olduğundan bahseden Toygar Davulcu, artık bu belirsizliğin ortadan kalkması gerektiğini belirtti. Davulcu; “Takım olarak beklemedeyiz. Ümit ederiz ki en kısa sürede bu problem çözülür ve belirsizlikten kurtuluruz. Bir an önce takvimin belirlenmesini istiyoruz ki çalışmalarımızı ona göre yapalım. Benim öngörüm en erken zamanda sezonun başlamasıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından bir karara bağlanacaktır diye düşünüyorum. Federasyon başkanımızın açıkladığı 8 haftalık süreç var. Bu süreç teknik adamlarla görüşülerek kısaltılabilir. Çünkü herkes çalışıyor. Tabii bütün teknik adamların onay vermesi gerekiyor. Eğer bir teknik adam bile kabul etmezse 8 hafta olacak. Bizler de buna uyacağız. Şu andaki takvime göre Aralık sonu gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

 

“İlk hedef, takımı ligde tutmak”

Takımı hakkında da düşüncelerini aktaran deneyimli teknik adam, bu transfer döneminde istedikleri transferleri yapamadıklarını aktararak, ilk etapta hedeflerinin takımı ligde tutmak olduğunu söyledi. Dar ve genç bir kadroları olduğunu belirten Davulcu, bu sezon için en iyi kazanımın genç oyuncular olacağının da altını çizdi. Davulcu;  “Bu yıl transfer süresinde bir arzuladığımız transferleri yapamadık, yapamayacağız gibi de duruyor. Transfer konusunda bir oyuncu var düşündüğümüz, o oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalar sürüyor. Çok dar ve genç oyunculardan kurulu bir takımımız var. Şu an için hedefimiz ilk etapta takımı ligde tutmak ve gelecek adına da birkaç genç oyuncuyu Lefke’nin A takım kadrosuna kazandırmak. Bu da bizim için en büyük artı olacak” dedi.

Bu haber toplam 3480 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.