Bir tarihi başarı da Tülay’dan

Bir tarihi başarı da Tülay’dan

Antalya’da düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez takım olarak mücadele eden Cimnastik Federasyonu takımından Tülay Merteroğlu, Artistik Cimnastik Büyük Kızlar kategorisinde tarihi başarılara bir yenisini daha ekledi

A+A-

Antalya’da düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda tarihinde ilk kez takım olarak mücadele eden KKTC Cimnastik Federasyonu takımından Tülay Merteroğlu, Artistik Cimnastik Büyük Kızlar kategorisinde tarihi başarılara bir yenisini daha ekledi.

Artistik Cimnastik Büyük Kızlar kategorisindeki sporcumuz Tülay Merteroğlu, Denge ve Yer Aletlerinde finale kalarak büyük bir gurur yaşattı. Genel klasmanda Türkiye 8.’si olmayı başaran Tülay Merteroğlu, alet finallerinde de ülkemizi temsil edecek.

Yıldız, Genç ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nı salonda takip eden KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Tülay Sevem Merteroğlu’nun başarısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sporcumuz Tülay Sevem Merteroğlu’nu elde ettiği tarihi başarıdan dolayı kutlar, antrenörlerimizi ve ailesini yürekten tebrik ederim. Tülay’a final yarışmalarında başarılar dileriz. Seninle gurur duyuyoruz Tülay.”

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.