“Atlattıktan sonra gerisini başarmak mümkün”

“Atlattıktan sonra gerisini başarmak mümkün”

Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş, sahalara dönmeyi canı gönülden iple çektiklerini ancak son kararı sağlık çalışanlarının vereceğini belirtti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’de Başkan Ersan Karataş, spora geri dönüşü canı gönülden iple çektiklerini, ancak bunun kararını öncelikle sağlık çalışanlarının vereceğini belirtti. Karataş, “Hayat normale dönmezse spora nasıl başlayacağız?” derken, “Atlattıktan sonra gerisini başarmak mümkün” ifadelerin kullandı.

 

Karataş: “Ne kadar plan yapsak da her şey sağlığa bağlı”

“Memleketimizde gündem sağlık. İş başında olan insanların işi çok zor” diyen Ersan Karataş, “Futbolla ilgili de öncelik sağlık. Futbolun devam etmesini canı gönülden iple çekiyoruz. Tabi bunun kararını verecek olan bizler değiliz. Öncelikle sağlık çalışanları verecek” dedi.

“Hayatın normale döndüğünü belirttikleri gün canı gönülden sahalara döneceğiz” diyen Ersan Karataş, “Bakanlar Kurulu’nun kararında 10 Nisan’dan sonra sporda takvimlendirme yapılsın denildi. Her şey sağlıklı şekilde, normale dönmesine bağlı diye ekleme de yaptılar. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu da yapmıştır. Ne kadar plan, program yapsak da her şey sağlığa bağlı. Hayat normale dönmezse spora nasıl başlayacağız” açıklamasını yaptı.

 

“İyi bir planlama yapılması lazım”

Tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolun da planlamaya ihtiyacı olduğunu aktaran Ersan Karataş, “Bu plan 1, 1 buçuk veya iki yıllık olması lazım. Birkaç toplantı ile geniş kapsamlı, görüşler alınarak iyi bir planlama yapılması gerekir” dedi. Karataş, “Liglerin tamamlanmasını herkes ister. Sonuçta bir emek var. Şampiyonluğu hak eden, dünya kadar yatırım yapmış kulüpler var. Bu işlerin nasıl devam edeceğini iyice planlamalıyız. Zaman, bütçe, devlet desteği gibi noktaların da olması lazım. Bin tane soru işareti var. Bu dönemde elimizden geldiğince evde kalıp, sağlık çalışanlarına, polise, bu süreçte çalışan herkese yardımcı olmalıyız. Atlattıktan sonra gerisini başarmak mümkün” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.