Ares Alanya’da yarışacak

Ares Alanya’da yarışacak

Ares Spor Kulübü triatloncuları Alanya’da yapılacak Türkiye Triatlon Şampiyonası finaline katılıyor

A+A-

Alanya Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Alanya Triatlonu'na ülkemizden Ares Spor Kulübü sporcuları da katılıyor.

Yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarının ardı ardına geçildiği triatlon branşının en hızlı yarışları olan sprint ve olimpik mesafelerde gerçekleşecek yarışta Ares’ten Hüseyin Arhan, Cem Dağdelen, Buğra Karahan, Erkan Uyar ve Serhan Zülkadiroğlu katılacak.

 

Olimpik yarın, sprint Pazar

Türkiye Triatlon Şampiyonasının final ayağını oluşturan Alanya Triatlonu iki günde gerçekleşecek. Olimpik mesafe yarışı yarın, sprint mesafe yarışı Pazar günü gerçekleşecek.

Ares triatloncuları ve Ironman sporcular Hüseyin Arhan ve Cem Dağdelen yanı sıra Erkan Uyar da bugün olimpik mesafede yarışacak. Sporcular 1,5 kilometre yüzecek, 40 kilometre bisiklet sürecek ve 10 kilometre koşup finişe ulaşmaya çalışacak.

Ares’ten Alanya’ya giden diğer sporcular Buğra Karahan ve Serhan Zülkadiroğlu ise 6 Ekim Pazar günü sprint mesafede yarışacak. Buğra ve Serhan 750 metre yüzüp, 20 kilometre bisiklet sürecek ve 5 kilometre koşarak en hızlı şekilde finişten geçmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.