Rifat’ın transferinde pürüz çıktı

Rifat’ın transferinde pürüz çıktı

Futbolumuzda sezonun boş geçmesinden dolayı geçici olarak yurt dışına giden futbolculardan biri olan Rifat Hacıarifoğlu, gittiği BAL Ligi ekiplerinden Ürgüpspor transferinde sorun çıktı.

A+A-

Futbolumuzda sezonun boş geçmesinden dolayı geçici olarak yurt dışına giden futbolculardan biri olan Rifat Hacıarifoğlu, gittiği BAL Ligi ekiplerinden Ürgüpspor transferinde sorun çıktı. Oyuncunun Türkiye Cumhuriyeti kimliği çıkmamasından dolayı transfer şu an için askıya alındı.

SPORYENİ'ye kısa bilgi veren oyuncu, “Maalesef TC kimliğim çıkmadığı için dönüyorum. 45-50 gün sonra lig başlar. Eğer o güne kadar kimliğim çıkarsa geri gideceğim. Ama şu an için adaya dönmeyi düşünüyorum” dedi.

Türkiye’de TFF Sağlık Kurulu geçtiğimiz gün aldığı kararla Bölgesel Amatör Lig'in başlangıcını bir buçuk ay süreyle ertelemişti.

Geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’da birçok maçta forma giyen Hacıarifoğlu, 4 gol Süper Lig, 1 gol de Nicosia Group Kıbrıs Kupası olmak üzere toplamda 5 kez rakip takımın filelerini havalandırmıştı.

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler