Cihangir bayram sonrası başlamayı planlıyor

Cihangir bayram sonrası başlamayı planlıyor

Süper Lig’in Mesarya bölgesi ekiplerinden Cihangir, bayramın ardından çalışmalara başlamayı planlıyor.

A+A-

Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç, başkan Hüseyin Karavezirler ile yaptıkları toplantıda 20 Mayıs gibi çalışmalara başlamayı planladıklarını belirtti. Foto Evliya tarafından hazırlanan, moderatörlüğünü Beyzade Ünalmış’ın yaptığı İkiye Bir programında yaptığı değerlendirmede özellikle futbolcuların kayıplarının ara verildikten sonra tekrar başlanılan son sekiz haftalık dönemde başladığını ifade etti.

“Bana göre futbolun durduğu ilk ve bulaşın başladığı ilk döneme gitmek lazım” diyen Burgaç, “Futbolcuların birçok kaybı oldu. Ligin tamamlanması için oynadığımız 8 haftada hedefsiz kalan birçok takım vardı. Orada ortaya konan idman içeriği, antrenman kazanımları, normal şartlarda lig devam etseydi çok daha farklı olurdu. Kaybımız o zamandan başladı” dedi.

 

“Futbolcu takımla yapılan antrenman kadar verim alamaz”

“Ligler oynanacak gibi çalışmalarımıza devam ettik, ta ki oynanmayacağı açıklanana kadar” şeklinde sözlerini sürdüren Burgaç, “Ben şuna inanırım her zaman; göz temasını ve iletişimi sağlamadığınız zaman futbolcu ne kadar bireysel antrenman yaparsa yapsın, takımla birlikte yaptığı antrenmanda alacağı verim çok daha fazladır. Ortamın böyle olması, vakaların artması antrenmanları engelliyor” dedi.

Futbola yönelik aşının bir yere kadar çözüm olabileceğini söyleyen Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, “65 yaş üstü ve risk gruplarının aşılanmamış olması bu sıkıntıları beraberinde getirtiyor. Süreç ne kadar uzarsa futbolumuza vereceği zarar devam ediyor” ifadelerini kullandı.

x122741240-3399746713394722-4741026453135470387-n.jpg

“Bayram haftası sonrası başlamayı planlıyoruz”

Hasan Burgaç, çalışmalara bayram haftası sonrası başlamayı planladıklarını söylerken çalışma planlaması hakkında da bilgi verdi. Burgaç, “Hüseyin Başkanla bir toplantı gerçekleştirdik. Bayram haftası sonrası, 20 Mayıs gibi çalışmalarımıza başlamayı planlıyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve o dönemde çalışmalarımıza başlarız. Antrenmanlara başlamadan önce tüm futbolcularımızı testten geçireceğiz. Çıkacak neticelere göre idman programları hazırlanacak. Temmuz başına kadar bu program dahilinde devam edilecek. Sonrasında 10 haftalık dönemde periyodik antrenman programını yapıp sezona bu şekilde girmeyi planlıyoruz. Bol hazırlık maçı yapmak düşüncesindeyiz. Takıma gelen ve gidenler oldu. Bu uyum sürecini de bu şekilde aşmayı planlıyoruz” dedi.

 

“Hedef koymak sıkıntılı”

Futbolun açıklanan tarihlerde başlaması halinde yeni sezonla ilgili hedef koymanın sıkıntılı olacağını söyleyen Burgaç, “Bu sezon hedef koyma düşüncesi biraz sıkıntılı. Çünkü bir sürü bilinmezin olduğu bir sezon yaşayacağız. Futbolun olmadığı dönemin futbolcular üzerindeki etkileri ne kadar olacak? En azından bu sezonu bir geçiş sezonu olarak görüp, daha sonra diğer sezonları hedef koyarak devam etmek düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler