Cihangir sahaya indi

Cihangir sahaya indi

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta performans testleri ile başlayan Cihangir, ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Cihangir, 2021 – 2022 futbol sezonuna yönelik hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını kendi sahasında gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde performans testlerine tabi tutulan oyuncuların durumlarına göre antrenman programları şekillenecek. Bu kapsamda ligin Mesarya bölgesi ekibi ilk saha çalışmasını kendi stadı olan Cihangir Stadı’nda teknik direktör Hasan Burgaç nezaretinde gerçekleştirdi.

cihangir2.jpg

Sezonun ilk saha açılışına Başkan Hüseyin Karavezirler, kulübün eski başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Vekili Aytaç Karavezirler ile yine kulübün eski başkanlarından olan Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler de katılım gösterdi.

huseyin-karavezirler.jpg

Hüseyin Karavezirler: Yolumuz zirve

Çalışma öncesi takıma hitaben konuşan başkan Hüseyin Karavezirler hedefin zirve olduğunu işaret ederek “Yolumuz zirve, siz sahada performans göstereceksiniz, bizler de size destek olacağız” ifadelerini kullandı.

Aytaç Karavezirler yaptığı konuşmada da takıma güvenine vurgu yaparak bu sezonda camianın yaşanmayanları yaşayacağına inandığını kaydetti.

aytac-karavezirler.jpg

Ali Karavezirler: Cihangir yükseldikten sonra düşmeyen tek takım

Ali Karavezirler ise Cihangir’in Süper Lig’e çıktıktan sonra düşmeyen ve kalıcı olan tek takım olduğunu ifade ederek oyuncuların terlettikleri forma için sorumluluklarının büyük olduğunu, önemli olan takımı başarıya götürmek olduğunu söyleyerek takıma olan güvenini ifade etti.

ali-karaveziler.jpg

Cihangir haziran ayını yoğunlukla salon çalışması şeklinde geçirecek. Ardından Temmuz ayı itibarı ile lige yönelik saha çalışmalarına ağırlık verecek.

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler