Buse’nin gözü yükseklerde

Buse’nin gözü yükseklerde

Ülkemizin başarılı atletlerinden Buse Savaşkan, önce Cezmi Or Kupası, ardından Balkan Şampiyonası'nda yarışacak

A+A-

Ülkemizin son zamanlarda yetiştirdiği başarılı atletlerden Buse Savaşkan, sezonun bitmesine kısa bir süre kala başarılı yarışlar çıkarmak istediğini belirtti. Önce Cezmi Or Kupası'nda yarışacak olan Buse, daha sonra Bulgaristan'da düzenlenecek Balkan Büyükler Şampiyonası'nda yarışacak. Bu sezon yüksek atlama branşında başarılı dereceler elde eden Buse, 1.83'lük derecesi ile kendi kişisel derecesini elde etmişti. İsveç'te Avrupa U23 Şampiyonası'nda yarışma başarısı gösteren, son olarak Türkiye Şampiyonası'nda ikinci olan Savaşkan, hedefinin kalan yarışlarda yapabildiğinin en iyisini yapmak olduğunu belirtti.

 

Savaşkan: "Her yarış üstüne eklemeye çalışıyoruz"

"Sezon düşündüğümden de güzel ve başarılı geçiyor. En önemlisi çalışmalarımızın faydalarını yavaş yavaş almaya başlıyoruz" diyen Savaşkan, "Hedeflediğimiz yarışlara göre planlamalar yapıp önemli yarışlara hazırlanıyoruz. Her yarışta üstüne eklemeye çalışıyoruz ve her yarıştan tecrübe ediniyoruz. Bu sene bunları daha çok görme şansım oldu. Cahit hocamla birlikte daha güzel dereceleri göreceğiz bu sene olduğu gibi" açıklaması yaptı.

 

Önce Cezmi Or Kupası, sonra Balkan Büyükler Şampiyonası

"Sıradaki yarış 24 Ağustos'ta İstanbul’da yapılacak olan 74. Cezmi Or Kupası. Daha sonrasında da 31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’ın Pravest şehrinde yapılacak olan Balkan Büyükler Şampiyonası var" diyen Savaşkan, "Sezon içinde atladığım en iyi dereceme yakın sonuçlar elde etmek istiyorum. Sezonun bitmesine az kaldı, bu yarışlarıda yapabileceğim en iyi performansı göstererek iyi sonuçlar almak hedefindeyim" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1063 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.