1. Lig’de amansız mücadele…

1. Lig’de amansız mücadele…

AKSA 1. Lig’de 24’üncü hafta bugün oynanan karşılaşmalarla birlikte başladı. Ligde bugün 6 karşılaşma oynanırken, yarın 2 karşılaşma oynanacak.

A+A-

AKSA 1. Lig’de 24’üncü hafta bugün oynanan karşılaşmalarla birlikte başladı. Ligde bugün 6 karşılaşma oynanırken, yarın 2 karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz hafta Dem’s Cons. Çanakkale’yi mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Miracle Değirmenlik yarın şampiyonluk için sahaya çıkacak. Miracle Değirmenlik, evinde konuk edeceği Binatlı’yı mağlup etmesi durumunda şampiyonluk turunu atacak.

Yalova deplasmanda güldü, ikinciliğe yükseldi 2-3

AKSA 1. Lig’in batı ekiplerinden Yalova ligin 24’üncü haftasında Lapta’nın konuğu oldu. Şht. Şevket Kadir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanarak evine dönen Yalova, ligde maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi. Karşılaşmada Yalova’nın gollerini Mehmet Kum, Asrın ve Ali Bingöller kaydederken, Lapta’nın golleri Barış Rabo ve Göksel’den geldi. Yalova bu galibiyetle 42 puana yükselirken, Lapta 27 puanda kaldı.

Düzkaya tek golle: 1-0

Ligin 24’üncü haftasında Mustafa Hacıali Yılmazköy’ü konuk eden Düzkaya, rakibini 1-0 mağlup etti. Mücadelede tek gol 11’inci dakikada Eren’den geldi. Düzkaya bu galibiyetle ligdeki puanını 34’e yükseltirken, Mustafa Hacıali Yılmazköy 38 puanda kaldı.

Çanakkale rahat kazandı: 0-3

Geçtiğimiz hafta lider Miracle Değirmenlik karşısında mağlup olan Dem’s Cons. Çanakkale bu hafta Geçitkale’nin konuğu oldu. Geçitkale’nin cezası nedeniyle Tatlısu’da oynanan karşılaşmayı Çanakkale 3-0 kazandı. Mücadelede yeşil beyazlıların golleri Berkant İstanbul (2) ve Özgür’den geldi. Çanakkale bu galibiyetle 37 puana yükseldi, Geçitkale 25 puanda kaldı.  

Hamitköy haftalar sonra: 1-2

Ligin 24’üncü haftasında Ozanköy’ün konuğu olan Hamitköy karşılaşmayı 2-1 kazanarak haftalar sonra galip gelmeyi başardı. Maçta konuk ekibin gollerini Serhat Deste ve Altan Çocuk, ev sahibi ekibin tek golünü ise İbrahim Kunur kaydetti. Ligde 3 hafta aradan sonra yeniden galibiyeti hatırlayan Hamitköy 37 puana yükselirken, Ozanköy 25 puanda kaldı.

Girne Halk Evi son anlarda çevirdi: 1-2

1. Lig’in son sırasında bulunan Baf Ülkü Yurdu’na konuk olan Girne Halk Evi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı son anlarda çevirerek 2-1 kazandı ve önemli bir galibiyet daha elde etti. Mücadelede Baf Ülkü Yurdu adına Hasan Kaşıkara, Girne Halk Evi adına ise Yankı (kendi kalesine) ve Mustafa Yaşar golleri kaydeden isimler oldu. Mücadele sonunda Girne Halk Evi 21 puana yükseldi, Baf Ülkü Yuırdu 9 puanda kaldı.

Başladığı gibi bitti: 0-0

1. Lig’de gün adına golsüz sona eren tek karşılaşma Ünimar Maraş – Mormenekşe mücadelesi oldu. Başladığı gibi biten karşılaşmanın ardından iki takım da 23 puana yükseldi.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.