“Takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum”

“Takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum”

KAPTANINIZ KONUŞYOR YAZI DİZİSİ (26) – VURKAN GÖRNEÇLİ

A+A-

“UMARIM UZUN SÜRE KAPTANLIK YAPARIM”… Birinci Lig ekiplerinden Esentepe kaptanı Vurkan Görneçli: “En küçük yaş kategorisinden beri formasını giydiğim takımın kaptanlığını yapmak benim için çok önemli. İnşallah uzun süre bu takımın kaptanlığını yaparım”

 

“PLAY-OFF ŞANSIMIZ SÜRÜYOR”… Görneçli: “Bu sezon lige iyi bir başlangıç yaptım. Yaşadığım sakatlıklardan dolayı takımdan biraz ayrı kaldım. Eski performansımı yakalayıp takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum. Hedefimis Süper Lig, Play-off şansımız sürüyor”

Halit DAĞ

Kaptanınız Konuşuyor yazı dizisinin bu haftaki konuğu, Birinci Lig ekiplerinden Görneç forması giyen Vurkan Görneçli. Bu sezon alt yapıdan üst yapıya kadar birçok kategoride forma giyen Görneçli, takım kaptanlığı görevine getirildi. Bundan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Esentepe kaptanı, kendi performansından, takımın durumuna, unutamadığı anıdan ülke futbolcu ve sporcuların yaşadığı sorunlara kadar birçok soruya yanıt verdi. Görneçli iyi başladığı sezonda sakatlık yaşadığını, eski performansına dönerek takımına en iyi katkıyı vermek istediğini belirtti.

 

Görneçli: “Beni kaptanlığa layık gören yönetimimize çok teşekkür ederim”

Formasını giydiği Esentepe’de bu sezon ilk defa kaptanlık görevine getirildiğini belirten Vurkan Görneçli, “Benim için bu çok önemliydi. En küçük yaş kategorisinden beri formasını giydiğim takımın kaptanlığını yapmak benim için çok önemli. İnşallah uzun süre bu takımın kaptanlığını yaparım. Bu göreve beni layık gören yönetimimize de çok teşekkür ederim” dedi.

 

“Hedefimiz Süper Lig. Şanssızlıklar yaşadık ama Play-off şansımız sürüyor”

Esentepe olarak hedeflerinin sezon başında Süper Lig’e çıkmak olduğunu, ancak yaşadıkları şanssızlıklar ve sakatlıklardan dolayı hedeflerinden uzak kaldıklarını belirten Görneçli, “Ama şu an Play-off oynama şansımız devam ediyor. Bunun için çaba sarf edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“Lige iyi başladım ama sakatlandım”

Kendi performansını değerlendiren Esentepe kaptanı, “Bu sezon lige iyi bir başlangıç yaptım. Yaşadığım sakatlıklardan dolayı takımdan biraz ayrı kaldım. Bu da benim performansımı etkiledi” derken, “Eski performansımı yakalayıp takımıma en iyi katkıyı vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Unutamadığı anısı sorulduğunda Görneçli, “Esentepe ile birlikte Birinci Lig takımı olmamıza rağmen Süper Lig takımlarını eleyip kupada Gönyeli ile final oynamaktı. O sezon benim için önemli bir anıydı” dedi.

 

“Futbolcuların en büyük sorunu tesisler ve sahalar”

Ülke futbolcularının yaşadığı en büyük sorunun iyi tesislerin olmaması olduğunun altını çizen Vurkan Görneçli, “Sahalarımızın kötü durumda oluşu ve iyi tesislerimizin olmayışı en büyük sorunlardan. Bu nedenle ciddi sakatlıklar yaşanmasına neden oluyor. Kendi adıma söyleyecek olursam, iki diz sakatlığı geçirdim sahalarımızın kötü oluşundan dolayı. İnşallah bu durum ilerleyen zamanlarda düzelir de biz futbolcular iyi zeminlerde futbol oynarız” açıklamasını yaptı.

 

“Ambargolar gençlerin üst seviyeleri görme şansını engelliyor”

Ülke sporcularının yaşadığı en büyük sorunun ise ambargolar olduğunu belirtiyor Vurkan Görneçli. “İçimizde birçok yetenekli kardeşimiz var” diyen Görneçli, “Bu değerler de maalesef ambargolardan dolayı dışarı açılıp üst seviyeleri görme şansını engelliyor” diyerek sözlerini sonlandırdı.

88175281_1399738283566773_4540376384354123776_o.jpg

Bu haber toplam 31180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.