"Sporda açılım kademeli başlayacak"

"Sporda açılım kademeli başlayacak"

Başbakan Ersin Tatar, federasyon temsilcileriyle yaptığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başbakan Ersin Tatar, dün federasyon temsilcileriyle birlikte yapılan toplantıda açıklama yaparak, uzmanların çalışmalarının sürdüğünü ve spordaki açılımın kademeli olacağını söyledi.

 

“Sporun önemini bir kez daha kavradık”

Başbakan Ersin Tatar konuşmasında Coronavirüs sürecini iyi yönettiklerini ve dünyada örnek olabilecek bir durumda olduklarını kaydetti.

Başbakan Tatar bu süreçte sporun önemini bir kez daha kavradıklarına vurgu yaparak önemli olanın bireylerin sağlıklı bir şekilde spor yapmalarını sağlamak olduğunu kaydetti.

Başbakan Tatar spor organizasyonlarının öncelikli olarak temassız başlaması ve ferdi antrenmanların yapılabileceğinin Bilim Kurulu uzmanları tarafından hazırlanan raporla kendisine sunulduğunu kaydetti.

Başbakan Ersin Tatar sporun yeniden açılımı için uzmanların çalışmalarını sürdürdüğünü, gerek bireysel gerekse takım sporlarında açılımın artık kademeler halinde başlayacağını söyledi.

 

Özersay: “Açılım bireysel sporlarla başlamalı”

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay genel anlamda sporun önemine dikkat çekerken hükümet olarak spor alanına duyulan hassasiyeti vurguladı.

Açılımın bireysel sporlarda başlaması gerektiğini aktaran Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay bunu Bakanlar Kurulunda değerlendireceklerini kaydetti.

Spor Federasyonları başkan ve temsilcileri ise toplantıda söz alarak faaliyetlerin yeniden başlaması konusunda açılım projelerini aktararak bilgi verdi ve destek istedi.

Başbakan Tatar soruları cevaplayarak tüm şartları zorlayarak desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

 

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler