Ödeme yoksa lisans da yok!

Ödeme yoksa lisans da yok!

Başbakanlık tarafından KTFF ile imzalanan protokol gereği taahhüt edilen BTM ligleri hakem ücretleri krize dönüşüyor.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) yaptığı açıklamada BTM 2. Lig maçlarında oluşan ücretlerin ev sahibi takımlar tarafından peşin ödenmemesi halinde söz konusu kulüplere lisansların verilmeyeceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada BTM 1. Lig maçlarında görev alan dernek üyelerinin bugüne kadar ödemelerini alamadığı, ödemelerin alınmaması halinde böyle bir uygulama yapılacağı belirtildi.

 

Ödemeler için 28 Şubat’ta protokol imzalanmıştı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Başbakanlık, 28 Şubat 2020 tarihinde Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligleri’nde mücadele eden kulüplerin maç ücretleri ile ilgili protokol imzalamıştı. Gelinen noktada hakem ücretlerinin halen ödenmemesi sonrası KTFHGD böyle bir karar üreterek ödeme olmaması halinde lisansların verilmeyeceğini duyurdu. Herhangi bir ödeme yapılmaması halinde hafta sonu başlayacak BTM 2. Lig kulüplerini sıkıntılı zamanlar bekliyor.

 

KTFHGD: “BTM 1 ücretleri ödenmezse, lisanslar verilmeyecektir”

KTFHGD tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde:

“26 Ekim 2019 tarihinde başlayan ve 8 Mart 2020 tarihinde tamamlanan Bölgeler Terfi Müsabakaları 1. Ligi maçlarında görev alan üyelerimizin halen bugün oldu ödemeleri gerçekleşmemiştir. Müsabakalarda görev alan üyelerimiz, tüm özverili çalışmalarının yanında müsabakalara giderken ulaşım giderlerini de ceplerinden karşılamaktadırlar.

BTM 1 maç ücretlerinin ödenmemesi halinde, BTM 2 karşılaşmalarında oluşan maç ücretlerinin ev sahibi takımdan peşin talep edilecektir. Aksi takdirde, lisanslar verilmeyecektir.”

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.