MTG üç, Yenicami iki kupalı son istiyor

MTG üç, Yenicami iki kupalı son istiyor

Gözler Kıbrıs Kupası'ndaki finale çevrildi.

A+A-

Kıbrıs Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olan Mağusa Türk Gücü ve Yenicami sezonu üç kupa ile tamamlamak istiyor. Mağusa Türk Gücü sezon başında oynadığı Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası’nın ardından lig şampiyonluğu sevincini Kıbrıs Kupası şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyor. Yenicami ise Süper Kupa şampiyonluğu ile başladığı sezonu Kıbrıs Kupası şampiyonluğu ile kapatmak hedefinde.

 

MTG tam kadro, Yenicami’de eksikler var

Kıbrıs Kupası finali öncesi Mağusa Türk Gücü’nde eksik oyuncu bulunmuyor. Yenicami’de ise Salih Güvensoy sakatlığı sebebi büyük ihtimal karşılaşmada görev yapamayacak. Farouk’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

Oraloğlu: “Lig bizim açımızdan çok güzel bitti”

Geçtiğimiz hafta K-Pet Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu sezonu üç kupa ile tamamlamak istediklerini belirtti. 2015 – 2016 sezonundan sonra lig şampiyonu olmanın, zorlu bir lig maratonunda son haftaya kadar bir sürdürdükleri mücadelenin kendileri açısından çok güzel bittiğini belirten Oraloğlu, “Bu şampiyonlukta emeği olan çok kişiler var. Başkanımızdan tutun malzemecimize, taraftarımızdan özveri ile çalışan futbolcularımıza kadar. Mutlu sona ulaştık. Tüm camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

“Kupada bir şampiyon olacak, o da biz olmak istiyoruz”

“Sezon başında Kıbrıs Türk Spor Yazarları Kupası ile başladık. Ligi lig şampiyonluğu ile bitirdik. Artık son olarak Kıbrıs Kupası var” diyen Ali Oraloğlu, “Dolayısı ile bu kupayı da kazanarak sezonu üç kupa ile bitirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. “Şu an için üzerimizden şampiyonluk rehavetini atmış, maça konsantre olmuş durumdayız” diyen Oraloğlu, “Rakibimizin gücünü biliyoruz, saygı duyuyoruz. Onlar da çok özveriyle güzel bir ligin olmasına katkı koydular. Kıbrıs Kupası’nda bir şampiyon olacak, o da biz olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Devecioğlu: “Kupayı alarak camiamızı bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz”

K-Pet Süper Lig şampiyonluğunu ikili averaj neticesinde Mağusa Türk Gücü’ne kaptıran ve sezonu ikinci sırada tamamlayan Yenicami’de Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, kupayı kazanarak camialarını mutlu etmek istediklerini belirtti.

“Sonuç ne isterse olsun, bizim adımıza olumlu bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum” diyen Devecioğlu, “Sezon başında Süper Kupa şampiyonluğu yaşadık. Lig şampiyonluğunu ikili averajla kaybetti. Şimdi kupa finalindeyiz” diyen Devecioğlu, kupayı kazanarak camialarını mutlu etmek istediklerini ifade etti.

 

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.