Katkı yetersiz, faaliyetler azaltılıyor

Katkı yetersiz, faaliyetler azaltılıyor

Okçuluk Federasyonu Spor Dairesi tarafından katkı payının yetersiz olmasından dolayı 2020 faaliyetlerini azaltma kararı aldı.

A+A-

KKTC Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi Çiftçi’nin çağrısı üzerine Çarşamba akşamı federasyona ait idari binada yapılan olağan dışı yönetim kurulu toplantısında federasyonun 2020 yılı faaliyetleri ve organizasyonları ile ilgili olarak daraltma kararı aldı.

Federasyon başkanlığından yapılan açıklamada 2017 yılı sonrasında federasyon yönetiminin gerek tesis, bina tadilatları, seminer ve sekreterlik binalarının yapımı ve kazandırılması, kurslar ve eğitimciler yetiştirme, gerekse yapılanma ile ilgili olarak üst seviyede fedakarlıklar yaptığı belirtildi.

 

Katkı yetersiz görüldü

Açıklamada 2020 yılı için önceden belirlenerek resmi web ve sosyal sitelerinde duyurduğu faaliyet programındaki yarışma organizasyonları, kurs, seminerler ve faaliyetler için Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından belirlenip kuruma verilmesi öngörülen 2020 yılı katkı payının yetersiz olduğu ve yapılmasının mümkün olmadığı açıklandı.

 

Kapalı ve açık alan organizasyonları azaltılıyor

Federasyonun talep ettiği ve hazırlanarak Spor Dairesi’ne verilen kapalı alan projesinin hayata geçmemesinin motivasyonu ve faaliyetleri olumsuz etkilediği belirtilen açıklamada “Tüm gelişmeler ışığında yönetim kurulu olarak yıl boyunca yapılacak olan kapalı ve açık alan yarışma organizasyonlarını azaltılarak, federasyon için ayrılan bütçe miktarının yılsonuna kadar yetecek şekilde yeniden düzenleme yapılmasına karar verilmiştir” denildi.

Verilen bütçe ile yurt dışı temaslarının imkansız olduğu, ulusal organizasyonlarda ise 2020 sonuna kadar dengeli ve mevcut bütçenin yetebilecek şekilde yeniden düzenleneceği belirtilerek geriye kalacak olan miktarın da başarılı sporculara ödül olarak verilmesinin planlandığı belirtildi.

Bu haber toplam 1390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.