Japonya’da hedef madalya

Japonya’da hedef madalya

Yiğitcan Hekimoğlu’nun yer aldığı Türkiye Milli Takımı, Japonya’da IAAF Dünya Bayrak Yarışları Şampiyonası’na hazırlanıyor.

A+A-

Japonya’da 11-12 Mayıs’ta yapılacak Dünya Bayrak Yarışları Şampiyonası’na madalya için giden Türkiye Milli Takımı’nda yer alan ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu takımı ile hazırlıklarını sürdürüyor. Elit atletin yarışlarda piste çıkıp çıkmayacağı yapılacak olan çalışmaların ardından belli olacak.

Japonya’nın Yokohama kentindeki IAAF Dünya Bayrak Yarışları Şampiyonası’nın başlamasına günler kala hazırlıklar son aşamaya geldi. Türkiye Atletizm Federasyonu resmi internet sayfasında yer alan habere göre 4×100 metrede Türkiye’yi temsil edecek olan Avrupa ikincisi Türk Milli Takımı, Pazar gecesi ulaştığı Yokohama’da çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik kadro Aydın Çetin ve Ahmet Ali Baş’ın gözetiminde teknik antrenmanlarını sürdüren ekipte Ramil Guliyev, Jak Ali Harvey, Yiğitcan Hekimoğlu, Emre Zafer Barnes, Aykut Ay ve İzzet Safer yer alıyor.

Seçme yarışına yarın çıkacak olan Türkiye, ilk aşamayı sorun yaşamadan aşıp, finale kalmayı; ardından da finalde Jamaika, ABD, Britanya gibi güçlü rakiplerin arasından sıyrılıp madalya almayı hedefliyor.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.