“İlk günkü heyecanla çalışıyoruz”

“İlk günkü heyecanla çalışıyoruz”

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde bu yıl Yılın Yöneticisi ödülünü alan Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön düşüncelerini aktardı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Yenidüzen Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Yöneticisi kategorisinde aday gösterilen ve en çok oyu alarak bu kategoride birinci gelen Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön düşüncelerini aktardı.

 

Akyön: “Özelde hentbola, genelde ülke sporuna katkı koymaya devam edeceğiz”

Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön, kendisinin ödül almasının önemli olmadığını, önemli olanın Hentbol Federasyonu’nun bu kadar çok ödül alması olduğunu söyledi. Akyön, bunun iyi yolda olduklarının göstergesi olduğuna işaret ederek, başta Yenidüzen Gazetesi olmak üzere bu camiaya destek veren, vermeyen, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Akyön, “Hentbol camiası olarak ilk günkü heyecanla çalışıyoruz. Özelde hentbola, genelde ise ülke sporuna katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Yakalanan ivme camianın birlik ve beraberliği sayesindedir”

Mustafa Akyön, “Göreve geldikten sonra hentbolda bir ivme yakalandı. İlk yaptığımız çalışma nasıl bir farkındalık yaratmak olduğu konusuydu. Bunun üzerinde çok durduk ve gerek sosyal medya, gerekse yazılı veya görsel medyada sesimizi duyurmaya çalıştık. Yakalanan bu ivmede sadece benim başarım yoktur. Hentbol camiasının birlik ve beraberliği sayesinde bu ivme yakalanmıştır. Her zaman büyük bir aile olduğumuzu söylüyorum. Bugünden itibaren daha da çok çalışarak daha fazla katkı koymaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.