“Hayatımın en güzel anlarından biriydi”

“Hayatımın en güzel anlarından biriydi”

Değirmenlik deplasmanında 3 puanı Dumlupınar’a getiren golü kaydeden genç oyuncu Can Özbilen düşüncelerini aktardı

A+A-

Halit Dağ

Dumlupınar’ın Değirmenlik deplasmanında önemli 3 puan almasında kaydettiği golle katkı yapan genç futbolcu Can Özbilen, “Amacımız Dumlupınar’ı ligde tutmak” dedi.

Değirmenlik maçında oyuna sonradan giren ve attığı gol ile takımı adına önemli bir 3 puanı kazandıran 17 yaşındaki Can sözlerine “Öncelikle Mustafa hocama bana güvenip sahaya sürdüğü için çok teşekkür ederim” diyerek başladı. “Bu sezon A takım forması altında 2. golümü attım ve ilerleyen haftalarda da takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” diyen Can, “Takım olarak gerçekten iyi çalışıyoruz. Antrenmanlarda ve maçlarda herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Amacımız Dumlupınar’ı ligde tutmak. Gelecekte de ligin kalıcı takımı haline gelmesini istiyoruz” dedi.

 

Özbilen: “Tam gaz çalışmaya devam”

“Değirmenlik maçında galibiyeti getiren golü atmam gerçekten hayatımın en güzel anlarından biriydi” diyerek sözlerini sürdüren genç yetenek, “Kendimi geliştirmem gereken daha çok konu var. Tam gaz çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Oynayacakları maçlarda alacakları puanlarla ligde kalacaklarını göstermek istediklerini belirten Can, “Değirmenlik maçı sonrası saha içersinde yaşanan olaylara da değinirken, futbolda zaman zaman maçın gerginliğinden dolayı böyle olayların yaşandığını söylerek “Dilerim bundan sonra bu tip olaylar yaşanmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.