“Hak ettiğimiz değer bu değil”

“Hak ettiğimiz değer bu değil”

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, 2019 yılının değerlendirmesini yaptı, sporda yeni yılın bütçesinin netleşmemesini eleştirdi.

A+A-

“Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu olarak 2019 yılında hatırı sayılır organizasyona ev sahipliği yaptık. Tenis dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapma gururunu yaşadık” diyen Gazioğlu, “4 yıl aradan sonra Dr. Fazıl Küçük Spor oyunlarında tekrardan tenis branşının yer alabilmesini sağladık. 2019 yılında çok büyük karşılıklar beklemeden bizlere destek olan sponsorlarımız oldu. Tenisimize katkı yaptılar ve organizasyonlarımız sonrası memnuniyetleri bizler için gerçek bir motivasyon kaynağı oldu. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu 2019 yılı organizasyon sponsorlarımızın hepsine tek tek çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Gazioğlu, “Sporda netleşmemiş bir bütçe ile karşı karşıyayız”

“Tüm kulüp, sporcu ve hakem arkadaşlarımıza yoğun çalışma programımıza ortak olup emek verdikleri için teşekkür ederiz” diyerek sözlerini sürdüren Gazioğlu, “Yıllar sonra bir utanç kaynağı olan tesislerimizle ilgili Spor Dairemizle birlikte adım attık ve tadilatına başladık.

Şimdi yeni bir yıla girerken henüz netleşmemiş bir bütçe ile karşı karşıyayız” dedi.

 

 “Belirsizlik çalışma azmimizi köstekliyor”

“Spor organizasyonları yılbaşında belirlenen takvimlerle ilerler. Sadece tenis değil, tüm spor branşlarında uygulama bu şekildedir” ifadelerini kullanan Gazioğlu, “Ülkemizde 2020 bütçesi netleşmiş tek federasyon futboldur. Futbol dünyanın en değerli sporudur ve ülkemizde de verilen değere saygı duyuyoruz. Fakat bunun yanında diğer branşlarda olan belirsizlik ve umursamazlık, fahri olarak bu görevleri yürüten biz yöneticilerin çalışma azmini kösteklemektedir. Bizleri yurtdışı bağlantılarımıza karşı zor durumda bırakmaktadır. İnancımız odur ki, hak ettiğimiz değer bu değildir. O yüzdendir ki 2020 yılında spor adına en kısa sürede bir bakanlığın hayata geçmesi ve uzun vadeli bir stratejik planın oluşması en temel temennimizdir.

2020 yılının ülkemize ve sporumuza önce sağlık sonra mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ederiz” dedi.

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.