Engelsizlerin başarısını kutladılar

Engelsizlerin başarısını kutladılar

Başbakan Ersin Tatar ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Lig’ine yükselen KKTC Engelliler Spor Federasyonu takımını ziyaret etti.

A+A-

Başbakan Ersin Tatar ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından liglerin tescil edilmesi sonrası Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nden Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren KKTC Engelliler Spor Federasyonu’nu ziyaret etti. Federasyon lokalinde gerçekleşen ziyarette başkan Ruhsar Vudalı ve takım oyuncuları tebrik edilirken, ziyaret anısına pasta kesildi.

 

Vudalı teşekkür etti

KKTC Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ruhsar Vudalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tatar ve Dana’nın ziyaretine teşekkür etti. Vudalı’nın paylaşımı şu şekilde:

“Engellenmeyi iliklerimize kadar hissettiğimiz zor aylar geçirdik, pandemi günleri doğrularımı yanlışlarımı karıştırdı ve kabul et ya da etme #evdekal #sağlıklakal düşün dedi.

52 gün kalbimin atma sebepleri annem ve babamla görüşemedim. 2 ay sonra yalnızca Girne’den Lefkoşa’ya tekerlekli sandalye basketbol takımımızın yurtdışından gelen 2 oyuncusu ve koçumuzla görüşebilmek için gittim. Çok sevdiklerimi artık bu hafta maskeli, siperli görüşelim diye arayacağım.

Bu sıkıntılı, belirsizlik günlerinin akışı 21 Mayıs akşamüzeri Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’ndan KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın Süper Lig’e çıkışının tescil edildiği haberi gelmesiyle büyük mutluluğa dönüştü.

Dün bu başarımızı kendi aramızda kutlamak için oyuncularımız ve hocamızla buluştuk, Başbakanımız Sayın Ersin Tatar ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Deniz Dana başarımızı tebrik için sürpriz ziyaretleriyle bizleri onure edip, bayram sevinci yaşattılar, teşekkürler.

Beni yakından tanıyanlar biliyor emeğe saygıyı, takdiri çok önemsiyorum. 2 gündür takımımızın başarısı için aramalarınız, mesajlarınız, sosyal medyadan paylaşımlarınızla değer verdiğinizi görmek bayramların en güzeli sağolunuz.

Sağlık huzur ve anlayış olsun günlerimizi bayram gibi yaşayalım.”

Bu haber toplam 1047 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.