
“Taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz”
İlk iki haftada elde ettiği galibiyetlerle averajla zirvede yer alan Doğan Türk Birliği, yarın akşam Yenicami’yi konuk edecek
Haldun Oktay
K-Pet Süper Lig’in ilk iki haftasında önce Göçmenköy’ü 4-0, ardından Lefke’yi deplasmanda 4-1 mağlup ederek averajla zirveye yükselen Doğan Türk Birliği, kendisi gibi ikide iki yapan bir diğer ekip Yenicami’yi konuk edecek. Karşılaşma yarın Mete Adanır Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak. Lige arzuladıkları şekilde başladıklarını belirten Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, kendi taraftarları önünde Yenicami maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.
“Lige arzuladığımız başlangıcı yaptık” diyen Oshan, “Bu hafta ligimizin en iyi takımlarından olan Yenicami ile keyifli bir maç oynayacağız. Çok mücadele edip, iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Çağrı ve Salih gibi eksiklerimiz olmasına rağmen iki haftada iyi bir performans sergiledik. Zor bir maç olacak ama taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.