Süper Lig'de perde kapandı

Süper Lig'de perde kapandı

K-Pet Süper Lig’de 30. haftası tamamlandı.

A+A-

Play out oynayacak olan ekiplerden Gönyeli, Binatlı ve Hamitköy haftayı mağlup olmadan tamamlayarak sezonu noktaladı. Bu ekiplere dördüncü ekip olarak Düzkaya katıldı. Düzkaya, Çetinkaya ile golsüz berabere kalarak rakibini tarihinde ilk kez küme düşürürken kendisi Play-out’a 14 puanla başlama hakkı kazandı.

Ligin son haftasında Binatlı, konuk olduğu Küçük Kaymaklı’yı 5-3 mağlup etti. Bu skorla puanını 34 yapan Binatlı, Play-out’a 17 puanla başlayacak. Bir diğer Play-out oynayacak ekip olan Gönyeli ise konuk ettiği Lefke’yi 3-0 yendi. Bu skorla Gönyeli 39 puana yükseldi ve Play-out’a 20 puanla başlamaya hak kazandı. Play-out’ta yer alan diğer bir ekip olan Hamitköy ise Doğan Türk Birliği ile 2-2 berabere kalarak 34 puana yükseldi. Bu sonuçla Hamitköy de Play-out’a 17 puanla başlayacak.

 

Yeşilova’dan ikincilik

Haftalardır ligde yakaladığı çıkışla dikkat çeken Merit Alsancak Yeşilova konuk ettiği Yenicami’yi 7-3 yendi. Yeşilova, Doğan Türk Birliği’nin Hamitköy deplasmanında puan kaybetmesi sonrasında sezonu ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Günün bir diğer maçında ise iki rahat ekip olan Göçmenköy ile Türk Ocağı karşılaştı. Göçmenköy rakibini 3-2 yenerek sezonu 3 puanla tamamladı.

 

Şampiyon galibiyetle tamamladı

K-Pet Süper Lig’de haftalar önce şampiyonluğunu ilan eden Mağusa Türk Gücü konuk ettiği Cihangir’i 1-0 yenerek sezonu galibiyetle tamamladı. Ligin son haftasını galibiyetle tamamlayan bir diğer ekip ise Baf Ülkü Yurdu oldu. Güzelyurt ekibi ligden haftalar önce düşen Gençlik Gücü’nü 5-1’lik skora yendi.

 

Sonuçlar

K-Pet Süper Lig

Merit A. Yeşilova – Yenicami: 7-3

Göçmenköy – Türk Ocağı: 3-2

Hamitköy – Doğan TB: 2-2

K.Kaymaklı – Binatlı: 3-5

Gönyeli – Lefke: 3-0

Mağusa TG – Cihangir: 1-0

Baf ÜY – G.Gücü: 5-1

Çetinkaya – Düzkaya:

 

Süper Lig Play-out

TAKIMLAR          PUAN

1. Gönyeli           18

2. Hamitköy       17

3. Binatlı              17

4. Düzkaya          14

Bu haber toplam 2317 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.