KULÜP KAPILARINI KAPATTI

KULÜP KAPILARINI KAPATTI

Çetinkaya’da kulüp lokali işletmecisi işletmeden çekildi, gerekçe kendilerine karşı takınılan tavır olduğu belirtildi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Çetinkaya kulüp binası ve lokali işletmecisi Enlightened Trading Ltd, kulübe “Kapalı!! Teşekkürler Başkan. 1930 – 2019” yazılı pankart asarak işletmecilikten ayrıldığını duyurdu.

Enlightened Trading Ltd direktörü, aynı zamanda kulübün eski başkanlarından Cemal Bulutoğluları’nın oğlu Mustafa Bulutoğluları imzası taşıyan bir açıklama kulübe asıldı ve işletmeden çıkma gerekçesi olarak Başkan Bülent Dizdarlı’nın kendilerine karşı takındığı tavır ve tutum olduğu belirtildi. Konu ile ilgili olarak ulaştığımız Bülent Dizdarlı ise şu an için açıklama yapmayacağını belirterek “Arkamdan bıçaklandığımı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

 

Bulutoğluları: “Takınılan tavırlar nedeni ile işletmeden vazgeçtik”

Enlightened Trading Ltd direktörü Mustafa Bulutoğluları, kulüp başkanı Bülent Dizdarlı’nın tutum ve tavrı nedeni ile işletmeden vazgeçtiğini kulübe astığı yazıda bildirdi. Yazıda “1 Nisan 2018 tarihinde dönemin başkanı Asım Vehbi ile kulüp binasının tüm kullanım hakkı olarak beş yıllık sözleşme imzalayarak işe koyulduk” açıklamasını yapan Bulutoğluları, “Şimdiki başkan Sayın Bülent Dizdarlı’nın işletmemize karşı takındığı tutum ve tavırlar nedeni ile bu işletmeden vazgeçtik” ifadeleri kullanıldı.

 

“300 bin TL yatırım yaptık”

Dönemin başkanı ile yaptıkları sözleşme gereği kullanılamaz durumda bulunan kulüp binasını yeniden restore edip kullanılır hale getireceklerinin altını çizen Mustafa Bulutoğluları, “En kısa sürede işe koyularak ve hiçbir masraftan kaçınmadan 300 bin TL’lik yatırım yaptık. Kulüp binasının tuvaletleri, mutfak ve lokal olarak kullanılan bina içerisindeki sandalye, masaları yenileyerek yeniden kullanılır duruma getirdik. Bu durum karşısında kulüp başkanımız Sayın Bülent Dizdarlı, ısrarla bu tarihi dokuyu benimsemeyip, kulübü Metehan bölgesinde bulunan tesislere taşıyacağını hayal etmiştir. Bu kulübe maddi ve manevi olarak her şeyini veren bir babanın çocuğu olarak bu tutum beni, ailemi ve bizim gibi Çetinkaya’ya gönül veren kişileri derinden üzmüştür” dedi.  

 

“89 yıllık kulüp binası kapatıldı”

Çetinkaya kulüp lokal işletmecisi Enlightened Trading Ltd Direktörü Mustafa Bulutoğluları, “Ne yazık ki sayın başkan Bülent Dizdarlı, göreve geldiği ilk günden itibaren işletmemize karşı takındığı tutum ve tavır bizleri rahatsız etse de, büyüğümüzdür, başkanımızdır diyerek sustuk. Ancak sayın başkan Bülent Dizdarlı, şahsıma ve aileme karşı sarf ettiği sözler karşısında, verebileceği tek yanıt, bu tarihten itibaren sayın başkanın içinde bulunduğu yönetime mevcut işletmemizin devam ettirmeyeceğimizi bildirmek olacaktır” açıklamasını yaptı. Bulutoğluları, yaşanan durumun 89 yılıdır hizmet veren kulüp restoran ve lokalinin de ilk kez kapanmasına sebebiyet verdiğini ifade etti.

 

Dizdarlı: “Arkamdan bıçaklandığımı söyleyebilirim”

Konu ile ilgili olarak görüşlerini almak için ulaştığımız Çetinkaya Kulüp Başkanı Bülent Dizdarlı açıklama yapmayacağını belirtti. Dizdarlı “Konu ile ilgili açıklama şu an için açıklama yapmayacağım. Sadece arkadan bıçaklandığımı söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

74300178_1247655192083190_3554496603249180672_n.jpg

Bu haber toplam 2709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.