“Hedefleri olan insan için hiçbir şey engel olmamalı”

“Hedefleri olan insan için hiçbir şey engel olmamalı”

GELECEĞİN KRAMPONLARI YAZI DİZİSİ (87) – BEDİRHAN YILDIZ

A+A-

“PES ETMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM”… ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinin bu haftaki konuğu Bedirhan Yıldız; “Gelişim sürecinde olan bizler için ara verilmesi herkes için kötü oldu. Hedefleri olan insanlar için hiçbir şeyin engel olmaması gerek diye düşünüyorum. Pes etmeden çalışmaya devam etmeliyiz.”

 

“GİRNE’DE SAHA YOK”… Bedirhan Yıldız; “Futbolun en büyük sorunlarından biri tesisleşme sorunudur. Özellikle Girne’de saha sorunu vardır”

 

Ülkemiz futbolunda takımlar genç oyunculara şans veriyor, gençler A takımda kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek için çalışıyor. ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinde bu fırsatı yakalayan oyuncular, düşüncelerini ve hedeflerini anlatıyor.

‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinin bu haftaki konuğu, Türk Ocağı’nın gelecek vadeden oyuncularından Bedirhan Yıldız…  Şu anda 17 yaşında olan Yıldız, şu ana kadar A takımda forma giyeme şansı bulmasa da, genç takımda yaşadığı anıları ve geleceği hakkındaki hedeflerini her hafta YENİDÜZEN’de yayınlanan ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisine anlattı.

 

 

Henüz A takımda oynama deneyimini yaşamadınız. O seviyeye gelebilmek için neler yapıyorsunuz?

A takım seviyesine gelmeyi çok istiyorum. O seviyeye gelebilmek için çok çalışıyorum. Liglerin açılmasına yaklaştık ve bunun için her sabah kendim bireysel antrenmanlar yapıyorum. Çalışmanın karşılığını alacağımı düşünüyorum.

 

Sezon oynanmadan geride kaldı. Yeni sezon da Eylül'de açılıyor. Genç bir oyuncu olarak bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Genç bir futbolcu olarak oynanmaması hepimizi kötü etkiledi. Gelişim sürecinde olan bizler için böyle bir şey olması herkes için kötü oldu. Hedefleri olan insanlar için hiçbir şeyin engel olmaması gerek diye düşünüyorum. Pes etmeden çalışmaya devam etmeliyiz.

 

Gelecek için hedefleriniz nelerdir?

Gelecek için ilk hedefim Türk Ocağı’nın A takımda maç ve maçlar oynamak, daha sonrasında da nice başarılar elde etmek.

bedirhan.jpg

 

 

Futbol sizin için ne anlam ifade eder?

Futbol benim hayatımın hepsi desek az olur. Futbola çok şey borçluyum. Hayatımdaki çoğu şeyi futboldan öğrendim. Umarım bir an önce liglerimiz açılır da özlediğimiz futbola geri döneriz.

 

Bazı kuralların değişmesiyle gençler eskiye göre daha fazla şans buluyor. Genç bir futbolcu olarak bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Bu kuralların bizim için çok iyi avantaj oldu. Bu fırsatı lehime çevirip, elimden gelenin fazlasını yapıyorum.  A takımda oynayabilmek için bir an önce bu fırsatı kullanmak istiyorum.

 

Size göre başarılı olmanın sırrı nedir?

Başarının en büyük sırrı herkesin bildiği gibi düzenli ve ekstra çalışmak…

 

 

Sizce ülke futbolunun en büyük sorunu nedir?

Herkes genel olarak ambargolara değindi ama bence futbolun en büyük sorunlarından biri tesisleşme sorunudur. Özellikle Girne’de saha sorunu vardır.

 

Ülke futboluna bugüne kadar birçok isim damgasını vurdu. Sizin idolünüz hangisi?

Çalışma isteği, galibiyet hırsı, özgüveni ve aldığı birçok başarıdan kendime örnek aldığım takımımızın abisi Ertaç Taşkıran’dır.

 

Son olarak sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Hocalarımızın bize özel olarak ilgilerinden dolayı buradan Bayram Dağgül hocama, Refik hocama ve diğer hocalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlere de biz gençlere verdiğiniz değer için teşekkür etmek istiyorum.

 


 

A takım formasını almak için çalışıyor

Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nın yetiştirdiği genç oyuncularından biri olan Bedirhan yıldız, şu anda 17 yaşında. Şimdiye kadar A takım seviyesinde hiç maç oynamayan Yıldız, o seviyeye gelebilmek için çok çalıştığını ifade ediyor. Genç oyuncu ilerleyen dönemde kendine hedef olarak sarı siyahlı formayla başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.