“Hedefim Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak…”

“Hedefim Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak…”

GELECEĞİN KRAMPONLARI YAZI DİZİSİ (116) – MUSTAFA HACI

A+A-

 ➤ “PROFESYONEL OLMAK İSTİYORUM”… ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinin bu haftaki konuğu Mustafa Hacı: “İlk olarak bu ligde kendimi kanıtlayıp profesyonel bir takıma transfer olmak ve daha ilerisi için eğer kısmet olursa bir Şampiyonlar Ligi maçında oynamak”

 

 ➤ “KOŞULLAR YETERSİZ”… Mustafa Hacı: “Bir bakıma tüm ülkenin kaderinde olduğu gibi tanınmamak ve yetersiz koşullar en büyük sorunumuz… Mesela takımlar arasındaki maddi fark ve bunun sonucunda oluşan yetersiz koşullar”

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Ülkemiz futbolunda takımlar genç oyunculara şans veriyor, gençler A takımda kendilerine verilen şansı iyi değerlendirmek için çalışıyor. ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinde bu fırsatı yakalayan oyuncular, düşüncelerini ve hedeflerini anlatıyor.

‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisinin bu haftaki konuğu, Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin gelecek vadeden oyuncularından Mustafa Hacı…  Şu anda 19 yaşında olan Hacı, geleceği hakkındaki hedeflerini her hafta YENİDÜZEN’de yayınlanan ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisine anlattı.

 

İlk A takım maçınızı anlatabilir misiniz? Hangi maçtı ve duygularınız nelerdi?

İlk A takım maçımı Gençlik Gücü’ne karşı oynamıştım ve maça girdiğim an çok heyecanlıydım. Nerede duracağımı ve ne yapacağımı şaşırmıştım.

 

Takımınızın şu ana kadar ki performansı size göre nasıldı?

Takım olarak herkes sezon başından bu yana elin gelenin en iyisini vermeye çalışıyor ve büyük bir özveri gösteriyor. Bu sayede takımın en büyüğünden biz gençlere kadar herkes takımımız ileri gitmesi için çaba gösteriyor.

 

Sezonun geneli hakkında neler söyleye bilirsiniz?

Çok çekişmeli ve zor bir sezon geçirmekteyiz. Her maçın çok zor geçtiği ve zaman zaman liderin bile son sırada bulunan takıma karşı puan kaybedebileceği başa baş bir mücadele var.

 

“Hedefim profesyonel olmak, Şampiyonlar Ligi maçında oynamak…”

Gelecek için hedefleriniz nelerdir?

İlk olarak bu ligde kendimi kanıtlayıp profesyonel bir takıma transfer olmak ve daha ilerisi için eğer kısmet olursa bir Şampiyonlar Ligi maçında oynamak.

 

Futbol sizin için ne anlam ifade eder?

Futbolun benim için anlamı çok büyüktür. Başım sıkıştığında sığındığım, mutlu olduğumda paylaştığım, her zaman yanımda olan bir dost bir arkadaş gibidir. Futbol benim her şeyimdir...

 

“Gençler oynadıkça gelişiyor…”

Bazı kuralların değişmesiyle gençler eskiye göre daha fazla şans buluyor. Genç bir futbolcu olarak bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Gençler daha çok fırsat bulup oynadıkça gelişmekte ve bu takımdaki diğer gençleri daha çok teşvik etmekte. Bu da ülke futbolunun geleceği açısından olumlu şeyler yansıtmaktadır.

 

Size göre başarılı olmanın sırrı nedir?

En önemlisi disiplin ve çok çalışmak…

 

“En büyük sorun tanınmamak ve yetersiz koşullar”

Sizce ülke futbolunun en büyük sorunu nedir?

Bir bakıma tüm ülkenin kaderinde olduğu gibi tanınmamak ve yetersiz koşullar. Mesela takımlar arasındaki maddi fark ve bunun sonucunda oluşan yetersiz koşullar. Diğer taraftan da alt yapı eksikliği…

 

Ülke futboluna bugüne kadar birçok isim damgasını vurdu. Sizin idolünüz hangisi?

Hüseyin Amcaoğlu… Çok iyi bir lider olması saha içi ve dışı buna dahil. Ayrıca iş ahlakı ve disiplinini beğeniyorum.

 

Son olarak sizin eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Bu röportaj gerçekleştirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim.


Geleceği için büyük düşünüyor

Gönyeli’nin altyapısında futbola başlayan genç oyuncu, A takım seviyesine kadar yükseldi ve kısa sürede A takım formasını sırtına giydi. Sürekli olarak A takımda forma şansı bulan Mustafa Hacı, geleceği için büyük düşünüyor.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.