Göray: “Hiçbirşey bitmedi”

Göray: “Hiçbirşey bitmedi”

Akova’nın devre arasında Mağusa Türk Gücü’nden renklerine bağladığı Hasan Göray, takımın inişli çıkışlı bir dönemden geçtiğini, ancak henüz hiçbirşeyin bitmediğini belirtti.

A+A-

Yılmaz Ormancı

Akova’da arkadaşlık ortamının yanı sıra yönetiminin iyi olması ve her zaman üst sıralara oynama hedefinin olduğunu belirten Göray, buraya gelirken büyük umutlarla geldiğini, takımı bir üst lige çıkarmak hedefinde olduklarını aktardı. Her takımın inişli çıkışlı dönemler geçirdiğini söyleyen Göray, Akova’nın da bu dönemden geçtiğini aktardı. Ligin 2. devresinde istedikleri sonuçları alamadıklarını fakat daha hiçbirşeyin bitmediğini, takımda herhangi bir sorunun olmadığını aktaran genç oyuncu, kadro olarak çok iyi oyunculara sahip olduklarını söyleyerek takımın geri kalan maçlarda toparlanıp Akova’yı hakettiği yerlerde getireceğine inandığını belirtti.

Kendi performansıyla ilgili konuşan Göray, geçen sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı menisküs ameliyatı olduğunu, erken toparlanıp sezona iyi başladığını ve takım için elinden geleni yapmaya çalıştığını aktarırken, sezon sonu ligi en iyi yerde bitireceklerine inandığını söyledi.

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.