Doğan’ın ayak sesleri: 2-5

Doğan’ın ayak sesleri: 2-5

Doğan Türk Birliği, Düzkaya deplasmanını çok rahat geçerek, galibiyet serisini 3 maça çıkardı

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 6’ncı haftasında bir diğer Girne ekibi Düzkaya’ya konuk olan Doğan Türk Birliği, karşılaşmadan 5-2’lik skorla galip ayrıldı. Mücadelenin 25’inci dakikasında Selim ile öne geçen konuk ekip, yaklaşık 5 dakika sonra Ismael Kone’nin attığı golle kalesinde golü görse de, 36’ncı dakikada sahneye çıkan Billy Michael konuk ekibi yeniden öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresi Doğan Türk Birliği’nin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. İkinci devreye de hızlı başlayan Doğan, 51’nci dakikada penaltı kazandı. 52’nci dakikada penaltıyı gole çeviren Babacar skoru 3-1’e taşıdı. Bu golden yaklaşık 6 dakika sonra bu kez sahneye çıkan Jonathan Weston, Doğan Türk Birliği’nin 4’ncü golünü kaydetti. 89’uncu dakikada Babacar, bir kez daha topu ağlara göndererek kendisinin 2’nci, takımının 5’inci golünü kaydederken, maçın son anlarında ev sahibi Düzkaya, Christian Tchami ile bir gol daha buldu ve mücadele 5-2 Doğan Türk Birliği’nin üstünlüğüyle sona erdi.

 

6 maçta 5 galibiyet

Süper Lig’de zirve yarışı veren takımlardan biri olan Doğan Türk Birliği, yoluna doludizgin devam ediyor. Şu ana kadar 6 haftada 5 galibiyeti bulunan sarı lacivertli ekip, şu ana kadar tek yenilgisini 3’üncü haftada Yenicami’ye karşı aldı. Doğan Türk Birliği’nin gol yollarında etkili olması da bir başka dikkat çeken unsur oldu. Doğan Türk Birliği şu ana gelinen süreçte kadar 20 golle, ligin en çok gol atan takımı oldu. Sarı lacivertli ekip, kalesinde ise 7 gol gördü. Doğan Türk Birliği elde ettiği bu galibiyetle ligde 15 puana yükselerek haftayı lider Türk Ocağı’nın 1 puan gerisinde 2’nci sırada kapatırken, Düzkaya ise aldığı bu ağır mağlubiyetle 4 puanda kaldı.


STAT: Nihat Bağcıer Stadı

HAKEMLER: Evren Karademir**, Necmi Bulut**, Mehmet Ekşici**

 

DÜZKAYA

Ali Karal*

Serkan Zeyin*

(Dk.62 Mustafa)*

İsmael Kone**

Hasan Yanaroğlu*

(Dk.72 Emre)*

Ahmet Can Temel**

Salih Zencirkıran*

Şahin Şeker*

(Dk.78 Batuhan)

Gilles Binya**

Christian Tchami**

Yunus Emre İleli*

Ahmet Karal**

 

TD: Orçun Volkan

 

DOĞAN TB

Dursun Cem Ateş**

Ahmet Sönmez**

(Dk.62 Salih Güvensoy)

(Dk.75 Ali Savaşan)*

Serhan Önet*

Selim Saygı**

Kenan Oshan**

Koral Saymaz**

Sercan Demirman**

Jonathan Weston**

Billy Michael**

Bayram Anday**

(Dk.67 Erdinç Börekci)*

Babacar Diop**

 

TD: Caner Oshan

 

GOLLER: Dk.30 Ismael Kone, Dk.90 Christian Tchami (Düzkaya) Dk.25 Selim Saygı, Dk.36 Billy Michael, Dk.52 ve 89 Diop Babacar, Dk.58 Jonathan Weston (DTB)

Bu haber toplam 1060 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.