Doğan deplasmanda bir başka

Doğan deplasmanda bir başka

Doğan Türk Birliği bu sezon elde ettiği 14 puanın 10’unu deplasmanlarda aldı.

A+A-

Bu sezon sergilediği inişli çıkışlı grafikten dolayı zaman zaman eleştirilen Doğan Türk Birliği, özellikle deplasmanda elde ettiği sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı lacivertli ekip sekizinci haftaya kadar elde ettiği 14 puanın 10’unu deplasmanlarda hanesine yazdırdı. Girne ekibi ayrıca dış sahada kalesini gole kapatan tek takım konumunda.

 

İçte kötü, dışta iyi

Sezonun şampiyonluk adaylarından Doğan Türk Birliği, bu sezon oynadığı sekiz karşılaşmadan 14 puan çıkardı. Girne ekibi bu puanların 10’unu deplasmanlarda aldı. Oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden, deplasmanda yenilmeyen Doğan Türk Birliği, 10 puanı dış sahada alırken, Küçük Kaymaklı ve Merit Alsancak Yeşilova ile deplasmanlarda en fazla puan toplayan üç takımdan biri konumunda.

İç sahada ise tam tersi bir istatistiğe imza atan Doğan Türk Birliği, ev sahibi olarak oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 4 puan alabildi.

 

Dışarda kale gole kapandı

Doğan Türk Birliği’nin deplasmanda bir diğer önemli istatistiği ise kalesini gole kapaması. Sarı lacivertliler rakiplerine konuk olduğu 4 maçta kalesinde gol görmedi. Girne ekibi bu alanda da tek takım olma özelliğine sahip. Bir diğer ilginç istatistik ise Doğan Türk Birliği iç sahada kalesinde gördüğü 11 golle bu sezon evinde en fazla gol gören takım olması.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.