“Çetinkaya tarihine yakışır bir altyapı oluşturduk”

“Çetinkaya tarihine yakışır bir altyapı oluşturduk”

Çetinkaya’da Sportif Direktörlük görevine getirilen Salih Işık, Urcan Vangöl Akademi ile kulübün ismine ve tarihine yakışır bir altyapı oluşturduklarını belirtti

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün altyapısı son yıllarda yapılan yatırımlarla eski günlerine geri döndü. Kulübün eski başkanlarından Urcan Vangöl’ün adının verildiği akademi, takımın Metehan Tesisleri’ne taşınması ile birlikte çalışmalarını gelişerek orada sürdürüyor. Altyapıya verilen önemin artması sonrası sarı kırmızılı ekip, geleceğin oyuncularını titizlikle yetiştirmeye başladı. Çetinkaya’da bir süre önce Ceran Tunalı başkanlığında göreve gelen yönetim kurulunun ilk icraatlarından biri ise akademi direktörü Salih Işık’ı Sportif Direktör görevine getirmesi oldu. Salih Işık, Urcan Vangöl Akademi’nin çalışmalarıyla ilgili YENİDÜZEN’e bilgi verdi.

“Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün ismine ve tarihine yakışır bir alt yapı oluşturduk” diyerek sözlerine başlayan Salih Işık, “Çetinkaya’nın geleceği emin ellerde. Çalışmalarımızı Metehan tesislerimizde sürdürüyoruz. Alt yapıda görev yapan hocalarımız gerçek anlamda kaliteli isimlerden oluşuyor. Ailelerden çok güzel dönütler alıyoruz. Günden güne gelişen, büyüyen bir yapı içerisine girdik” dedi.

Tesisleşme hamlelerini sürdürdüklerini belirten Salih Işık, “2 çim saha, 1 halı saha ve bunun yanında yeni yapılacak olan ve yine tamamen alt yapının kullanımına verilecek olan 3. çim sahanın yapımına başlayacağız. Altınordu, Altay, Başakşehir ve Bursaspor alt yapılarıyla çok iyi ilişkilerimiz var. Çocuklarımızı bu takımlarımızın yaptığı organizasyonlara götürerek gelişimlerine katkı koyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Işık, Altınordu ile yeni projeler yapmak için girişimlerin olduğunu aktararak, “Altınordu ve Zonguldak’ta düzenlen turnuvalara değişik yaş gruplarındaki çocuklarımızı götürdük, çok güzel diyaloglar sağladık. Altınordu kulüp başkanı Sayın Mehmet Seyit Özkan’la görüştüm, inşallah bizleri ziyarete gelecek. Kendisiyle yeni projeler üzerinde çalışma yapmak istiyoruz. Üzerine az düşündüğünüz bir şeyi geliştirmeniz mümkün değildir, o yüzden biz çok düşünüyor ve çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yeni göreve gelen Kulüp başkanımız Ceran Tunalı ve yönetim kurulu üyelerimiz çok genç bir ekip. Gençliğin verdiği heyecan ve çalışma hırsı bizleri ileriki zamanlarda çok iyi noktalar getirecektir” diyen Işık, “A takımımız puan olarak aşağıda fakat sezon daha bitmedi, Mehmet Bolkan gibi çok deneyimli ve başarılı bir hocamız var. Biz bu sezon kümede kalacağız, buna inanıyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2956 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.