“Başarılı bir sezon geçirdik”

“Başarılı bir sezon geçirdik”

Arka arakaya dört galibiyet alarak Süper Lig’de Play out dışında kalma başarısı gösteren Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

İkinci yarının başında Gönyeli Teknik Direktörü olarak görev alan Mustafa Özarabacı, “Sezonun en başarılı takımları arasındayız” dedi. Son haftalarda arka arkaya elde ettikleri dört galibiyetle Play out’un dışında kalma başarısı gösteren Gönyeli, hafta sonu oynayacakları Gençlik Gücü maçını da kazanıp sezonu galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, “Bu takım yaşadığı sorunlara rağmen buralardaysa benim gönlümde yılın takımıdır” dedi. Gençlik Gücü maçının çok zor bir maç olacağının altını çizen Özarabacı, “Zor olacağını biliyoruz ancak her şeye rağmen sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi.

 

Özarabacı: “Gençlik Gücü karşısında ciddi eksiklerimiz var”

Gençlik Gücü karşılaşması sonrası oyuncularının iyi bir tatili hak ettiklerine inandığının altını çizen Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, “Cumartesi günü sezonun son maçında kendi evimizde ligde Play out’un dışında kalmak veya Play outa giderken en iyi puanlarla gitmek isteyen Gençlik Gücü takımı ile oynayacağız. Elimizden geldiğince futbolcularımı bundan önce oynadığımız karşılaşmalarda olduğu gibi Gençlik Gücü maçına da motive etmeye çalışacağız. Kırmızı kart cezalısı olan Kemal Varan ile sarı kart cezalısı Mehmet Barkınay’ın forma giymeyeceği, Sabri ve John’un durumlarının maç günü belli olacağı maça galip gelmek için çıkacağız. Bu bizim son maçımız ve galip gelerek sezonu kapmak istiyoruz” dedi.  

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.