Yıldızlara kafa tuttular

Yıldızlara kafa tuttular

Bir dönem ülkemizde forma giyen yabancı oyuncular Peter ve Believe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dünya yıldızlarına karşı mücadele etti

A+A-

Ülkemizde bir dönem forma giyen Peter Olayinka ve İyaya Believe, şuan ki takımlarında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. İki oyuncu da Şampiyonlar Ligi gruplarının 2’nci hafta maçlarında dünya yıldızlarına karşı forma giydi.

 

Believe Machester City’e karşı oynadı

Ülkemizde bir dönem Doğan Türk Birliği forması giyen ve şu anda Hırvatistan Ligi ekiplerinden Dinamo Zagreb’de mücadele eden Believe, yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda geçtiğimiz akşam İngiliz devi Manchester City’e karşı ter döktü. Dinamo Zagreb İngiltere’de oynanan mücadeleyi 2-0 kaybetse de, Believe, Sergio Agüero, David Silva, Otamendi gibi yıldızlarla mücadele etme fırsatı buldu.

 

Peter’li Slavia Prag Dortmund’a boyun eğdi

Ülkemizde bir dönem forma giyen ve şu anda UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkan bir başka oyuncu ise Yenicami’nin eski oyuncularından Peter.

Çekya’nın Slavia Prag takımında mücadele eden Peter, Şampiyonlar Ligi’nin 2’nci haftasında Alman devi Borussia Dortmund’a karşı mücadele etti. Şampiyolar Ligi F Grubu’nda mücadele eden Çek ekibi, 2’nci haftada konuk ettiği Dortmund’a 2-0 mağlup olsa da, Peter, bu maçta Reus, Witsell, Humels gibi yıldız oyunculara karşı mücadele etme etti. 

Bu haber toplam 962 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.