Yeşilova LuaLua’yı bekliyor

Yeşilova LuaLua’yı bekliyor

Merit Alsancak Yeşilova kulüp başkanı Redif Nurel transfer çalışmalarının sürdüğünü, önümüzdeki sezon için güçlü bir kadro kurmak için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Merit Alsancak Yeşilova’nın başkan Nurel YENİDÜZEN’e konuşarak, önümüzdeki sezonda başarılı bir takım yaratmak için çok çalıştıklarını ifade etti. Nurel, daha önce adaya getirilen Lomana LuaLua’nın da kısa süre içerinde tekrar adaya gelmesini beklediklerini belirtti.

 

Nurel: “Amacımız, güçlü bir takım kurmak”

Merit Alsancak Yeşilova’nın kulüp başkanı Redif Nurel, yıllar sonra yeniden Süper Lig gibi bir yere çıktıklarını hatırlatarak, bugünlere kolay gelmediklerini, daha fazla başarılı olmak için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Nurel, önümüzdeki sezonda amaçalarının güçlü ve kaliteli bir takım kurmak olduğunun altını çizerek, çalışmaların bu yönde ilerlediğini kaydetti. Redif Nurel, gerek yerli, gerekse yabancı transferi konusunda yoğun çalışmalar yürüttüklerine dikkat çekti.

 

“Temmuz ayı içerisinde çalışmalara başlamayı planlıyoruz”

Teknik direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları’nın şu anda yurt dışında olduğunu belirten Redif Nurel, hocanın dönüşüyle birlikte çalışmalara saha içerisinde başlayacaklarını söyledi. Nurel, oyuncuların Temmuz ayından itibaren çalışmalarını eksiksiz ve düzenli bir şekilde yürütmesi gerektiğini,başarının temelinde çok çalışmanın yattığının altını çizdi.

 

“LuaLua’nın gelmesini bekliyoruz”

Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde manejer Tekin Birinci aracılığıyla adaya getirilen tecrübeli oyuncu Lomana LuaLua, Merit Alsancak Yeşilova yöneticileriyle bir araya gelmişti. Görüşmelerin sonrasında adadan ayrılan LuaLua’nın ailesiyle birlikte geri döneceği öğrenilmişti. Bu konuda Başkan Redif Nurel’e yöneltilen bir soru üzerine Nurel, oyuncuyu beklediklerini, kısa süre içerisinde oyuncunun yeniden adaya geleceğinin altını çizdi.     

 

Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler