Vücutçularımız Prag’da yarışacak

Vücutçularımız Prag’da yarışacak

Başarılı vücutçular Emre Özkaram ve Yüksel Nedim IFBB Diamond Cup Pro Qualifier yarışına katılacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Ülkemizin başarılı Vücutçuları Yüksel Nedim ve Emre Özkaram 23-25 Kasım tarihleri arasında Çekya’nın Prag kentinde yapılacak olan IFBB Diamond Cup Pro Qualifier yarışına katılacak. Bu önemli yarış öncesinde hem KKTC Halter Vücut Geliştirme Federasyonu Ali Dahlameroğlu, hem de sporcular Yüksel Nedim ve Emre Özkaram YENİDÜZEN’e konuştu.

 

Dahlameroğlu: “İkisi de çok değerli sporcular, başarılı olacaklarına eminim”

KKTC Halter Vücut Geliştirme Federasyonu Ali Dahlameroğlu, gelecek hafta Prag’da yapılacak olan yarışma öncesinde YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktararak iki sporcunun da çok değerli sporcular olduğunu ve başarılı olacaklarından emin olduğunu söyledi. Dahlameroğlu; “İki sporcumuz da çok başarılı sporcular. Emre’nin Avrupa’da ve Türkiye’de önemli başarıları var. Yüksel de önemli organizasyonlarda ülkemizi temsil etmiş bir isim. İkisinin de başarılı olacağından şüphem yok. İki sporcumuza da başarılar dilerim. Başarılı olacaklarına eminim” şeklinde konuştu.

 

Nedim: “Bu yarışma diğer yarışmalardan çok daha önemli”

Ülkemiz başarılı vücutçularından Yüksel Nedim, bu önemli yarışma öncesinde YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Nedim, Daha önce birçok uluslararası alanda yarışmalara katıldıklarını ancak bu yarışmanın ‘Pro’ olabilmek için çok önemli olduğunu söyledi. Nedim; “Daha önce birçok uluslararası yarışmalarda yarıştık ancak bu yarışma bizim açımızdan hepsinden daha önemli bir yarışma olacak. Başarılı olursak ‘Pro’ olma şansımız var. Bu başarı ülkemiz için bir ilk olabilir. Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, ülkemize başarıyla dönme hedefindeyiz. İkimiz de çok iyi hazırlanıyoruz, umarım bizim için çok iyi bir yarışma olur” dedi.

 

Özkaram: “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip döneceğiz”

Ülkemizi Çekya’nın Prag kentinde temsil edecek bir diğer vücutçu Emre Özkaram da değerlendirmelerde bulundu. Özkaram, Prag’da başarılı olmak istediklerinin altını çizdi.  Özkaram; “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarı ile dönmek istiyoruz. Federasyon Başkanımız Ali Dahlameroğlu’nun da girişim ve katkılarıyla orada bulunacağımız için ona minnettarız. Yüksel’in Kıbrıs şampiyonluğu ve Dünya 4’üncülüğü var, benim de 3 kez Türkiye şampiyonluğum ve dünya üçüncülüğüm var. Umarım, Prag’da katılacağımız bu yarışmadan mutlu döneriz. Milli formayla mücadele edeceğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.