Üniversitelerde heyecan kaldığı yerden

Üniversitelerde heyecan kaldığı yerden

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 2016-2017 Öğretim Yılı Üniversiteler Spor Oyunları'nda ikinci dönem voleybol branşı başladı

A+A-

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 2016-2017 Öğretim Yılı Üniversiteler Spor Oyunları'nda ikinci dönem voleybol branşı başladı. Kadınlar ve erkeklerde 5'er okulun tek devre lig usulüne göre mücadele edeceği Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası'nda ilk maçlar dün Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu'nda oynandı.

Kadınlarda oynanan ilk maçlarda YDÜ, GAÜ karşısında 3-0 galip gelirken, DAÜ de LAÜ'yü 3-1 mağlup etti. ODTÜ ise ilk haftayı bay geçti.

Erkeklerde oynanan ilk maçlarda DAÜ, YDÜ'yü, UKÜ de GAÜ'yü 3-0'lık skorlarla mağlup ederken LAÜ ilk haftayı bay geçen ekip oldu.

Kınacı: Üniversitelere başarılar dilerim"

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı ikinci dönem spor oyunları ile ilgili açıklama yaparken tüm okullara da başarılar diledi. Kınacı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "İlk dönemde 9 ayrı branşta müsabakalarımızı tamamladık. İkinci dönemde de 9 ayrı dalda yoğun bir tempoyla müsabakalarımız sürecek. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan Üniversite Spor Oyunları'nda ikinci dönemde mücadele edecek tüm üniversitelere başarılar dilerken centilmenliğin ön planda olmasını temeni ederim."

uni-puan.jpg

Bu haber toplam 1536 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.