UKÜ Zagreb’te kuma iniyor

UKÜ Zagreb’te kuma iniyor

EUSA Avrupa Üniversite Oyunları kapsamında UKÜ kadın hentbol takımı Hırvatistan’da düzenlenen Plaj Hentbolu Turnuvası’na ilk maçını bugün oynuyor

A+A-

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu’na geçtiğimiz yıl üye olmasının ardından Avrupa Üniversite Oyunları’na ülkemiz okullarının katılımı devam ediyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) kadın hentbol takımı, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenen Plaj Hentbolu Turnuvası’nda ilk maçını bugün oynayacak. 25-27 Temmuz tarihlerinde Zagreb’de yer alan organizasyonda UKÜ ilk maçta Sırbistan’ın Novi Sad Üniversitesi ile karşılaşacak. UKÜ aynı gün ikinci maçını Almanya’dan Köln Üniversitesi ile oynayacak. UKÜ üçüncü maçını ise Hollanda’dan Tilburg Üniversitesi ile oynayacak.

UKÜ organizasyonun ikinci olan yarın Hırvatistan’dan Zagreb Üniversitesi, ardından İspanya’dan Barcelona Üniversitesi ile karşılaşacak.

Yedi takımın yer aldığı F grubunda oluşacak sıralamaya göre takımlar Cumartesi günü 1-4, 2-3 ve 5-6 şekilde eşleşerek karşılaşmalar oynayacak. 1-4 ve 2-3’ten galip ayrılacak olan takımlar final, mağlup olan takımlar ise üçüncülük – dördüncülük maçı oynayacak. 5-6 karşılaşması ise sıralamayı belirleyecek.

UKÜ kadın takımı organizasyonda F Grubu’nda İspanya’dan Barcelona Üniversitesi, Almanya’dan Köln Alman Spor Üniversitesi, Hollanda’dan Tilburg Üniversitesi, Hırvatistan’dan Zagreb Üniversitesi ve Sırbistan’dan Novi Sad Üniversitesi ile mücadele edecek.

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.