UKÜ ile YDÜ finalde

UKÜ ile YDÜ finalde

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Hentbol Kupası’nda kadınlarda finalistler dün akşam oynanan karşılaşmalar sonunda belli oldu.

A+A-

“Bağımlılığımız spor, tutkumuz hentbol” sloganı ile ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun destek verdiği, Telsim’in katkıları ile gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Hentbol Kupası’nda kadınlarda finalistler dün akşam oynanan karşılaşmalar sonunda belli oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan gecenin ilk yarı final karşılaşmasında UKÜ ile Esentepe kadın takımları karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı bir mücadelenin izlendiği maçın ilk yarısı Esentepe’nin 15-14 üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıda da süren çekişme sonucu maçın normal süresi 26-26 bitti. İki kez uzatmaya giden ve eşitliğin bozulmadığı maçı 7 metre atışları sonunda 40-39 kazanan UKÜ ilk finalist oldu.

Gecenin ikinci yarı final karşılaşması ise DİGEM ile YDÜ kadın takımlarını karşı karşıya getirdi. Maça fırtına gibi başlayan YDÜ ilk yarıyı 17-11 önde tamamladı. İkinci yarıda DİGEM’in farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince YDÜ karşılaşmayı 33-23 kazanarak finalde UKÜ’nün rakibi oldu.

 

KTSYD Hentbol Kupası’na bu akşam ara verilirken yarın akşam oynanacak yarı final karşılaşmaları ile erkek finalistler de belirlenecek ve 5 Şubat Pazartesi akşamı kupalar sahiplerini bulacak.

 

KTSYD Hentbol Kupası’nda kalan maçların programı şöyle:

 

Yarın

17.00 YDÜ-DAÜ (Erkekler yarı final maçı)

18.30 MGA-G.Gücü (Erkekler yarı final maçı)

 

5 Şubat Pazartesi

18.00 Erkekler final maçı

19.30 Kadınlar final maçı

Turnuvada yarın oynanacak maçlar UKÜ Arena’da, Pazartesi oynanacak maçlar ise Atatürk Spor Salonu’nda olacak.

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.