“Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefliyoruz”

“Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefliyoruz”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, ikinci devre hazırlıklarını ve ikinci devredeki hedeflerini anlattı.

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, ikinci devre hazırlıklarını ve ikinci devredeki hedeflerini anlattı. İlk devre kötü bir performans göstermediklerini aktaran Sakallı, ikinci devre daha iyi olmak için çalıştıklarını ve Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

Sakallı: “İlk devre bizim için kötü değildi”

Hamitköy teknik patronu Ahmet Sakallı, hem kendi, hem de bazı oyuncuların Süper Lig’de ilk yıl olmasına rağmen, kötü bir performans çizilmediğini söyledi. İkinci devre için önemli iki oyuncularını verdiklerini hatırlatan genç teknik adam, iki oyuncuya da katkılarından dolayı teşekkür etti. Sakallı;  “Süper Lig’de teknik heyet olarak bizlerin ve takımımdaki pek çok oyuncunun ilk kez görev yaptığı zamanda alınan puanlar ve oynanan oyun çok kötü olmadığını söyleyebilirim. Ama daha iyi olmak gerekiyor. İlk devreden daha iyi olmak için çalışıyoruz. İlk devre sonunda kadromuzda yabancı oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldık bunun yanında 10 Numara pozisyonunda oynattığımız Aksel de Girne Halk Evi’ne transfer oldu. John ile Aksel Kaptanoğlu gol yollarında ilk devre bizi sırtlayan iki isimdi. Onlara bize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eder yeni takımlarında başarılar diliyorum”

 

“Büyük uğraş vererek çıktığımız Süper Lig’de kalmayı hedefliyoruz”

Hem saha içinde, hem de transferde ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Hamitköy’de teknik direktör Ahmet Sakallı, geçen yıl büyük uğraş vererek çıktıkları Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini ifade etti. Sakallı;  “İkinci devre hazırlıklarımız devam ediyor, ilk devre bizlere iyi bir deneyim oldu her geçen günde tecrübemiz artacaktır. İlk devrede savunmada ve takım savunması konusunda yetersiz kaldık bunun bilincindeyiz. İkinci devrede kadromuza katacağımız oyuncularla hem savunmamızı güçlendirip, hem de takım halinde savunma sıkıntımızı gidermeyi hedefliyoruz. İç transferde ve yapancı oyuncu transferinde çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıl büyük uğraşlar vererek Süper Lig’e çıktık ve burada kalıcı olmayı hedefliyoruz.”

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.