Sporyeni 3 yaşında…

Sporyeni 3 yaşında…

UNITED Medya’nın kuruluşu olarak Kıbrıs’ın kuzeyinde 4 Ocak 2017’de “Kıbrıs’ta sporun yeni adresi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Sporyeni, bugün 3. Yılını doldurdu.

A+A-

UNITED Medya’nın kuruluşu olarak Kıbrıs’ın kuzeyinde 4 Ocak 2017’de “Kıbrıs’ta sporun yeni adresi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Sporyeni, bugün 3. Yılını doldurdu. Kıbrıs’ın her iki tarafının yanı sıra, Türkiye ve dünyadan da spordaki önemli gelişmeleri okuyucularına aktaran Sporyeni, kısa sürede spor haberciliğinde öncü oldu.

 

Facebook’ta 4 bin 112 kişi takip ediyor

3 yıl önce yayın hayatına başlayan Sporyeni, sosyal medyada en yaygın şekilde kullanılıyor. En çok sosyal paylaşım sitesinden biri olan Facebook’ta 4 bin 112 kişi sitenin sayfasını takip ediyor.

 

Sayfa görüntüleme sayısı 986 bin 179…

Elde edilen verilere göre 4 Ocak 2017 – 3 Ocak 2020 tarihleri arasında 124 bin 59 kişi siteye giriş yaparken, 986 bin 179 kez de sayfa görüntülendi. Sporyeni’ye 3 yıl boyunca Kıbrıs dışında başka ülkelerden de giriş yapılması dikkat çeken bir diğer unsur oldu.

 

Hızla büyüyor…

3 yıl gibi kısa bir sürede, spor haberciliğinde önemli bir yer edinen Sporyeni.com, Facebook, Twitter ve Youtube’dan sonra bundan böyle Instagram’dan da takip edilebilecek.

 

Genç, dinamik, tecrübeli ve kaliteli bir kadro…

Sporyeni.com, kurulduğu günden bugüne dek genç, dinamik, tecrübeli ve kaliteli bir ekiple yoluna devam ediyor. Genel Yayın Yönetmenliği’ni Yenidüzen Spor şefi Burhan Gürkan’ın yaptığı haber sitesinde, deneyimli yorumcular ve genç muhabirler görev yapıyor. Futbol başta olmak üzere diğer spor dallarına da yer verilen haber sitesinde haberler, röportajlar, yazı dizileri, yorumların yanı sıra fotoğraf ve videolar da yayınlanıyor.

sporyeni-sosyal-medya.jpg

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.